budowa domu w Gdyni - szukam wykonawcy pod klucz

Witam,

w przyszlym roku chce sie pobudowac i szukam firmy, ktora postawi mi dom od A do Z.
Mozecie polecic sprawdzonego wykonawce? Jakie koszty?

Pzdr
Mariusz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: budowa domu w Gdyni - szukam wykonawcy pod klucz

Tania solidna firma budowlana z kościerzyny 0-603-625-913 Michał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam firme pana inż Łukasza Kozaka. Tani i solidni. Znają się na rzeczy! polecam! tel.889-069-923
www.kozakbudowa.rox.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam tanią i solidna firmę pana inż Łukasza Kozaka tel.889-069-923
www.kozakbudowa.rox.pl

Jesli nadal Pan szuka polecam swoją firmę - może nie najtańszą, ale solidną i wykonujemy budynki jednorodzinne pod klucz od kilkunastu lat. www.mejka.pl

mejka jak wy wstawiacie drzwi wewnętrzne za 533,00 zł/szt. a punkt elektryczny za 84,50 zł/szt to raczej macie coś z głowami że się tu reklamujecie nawet z materiałem jest to o wiele za dużo oj kariery wam nie wróże !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Możesz i nie wróżyć firma jest na rynku dobrych kilkanascie lat. Nasze ceny sa do negocjacji osoby ktore korzystały z naszych usług polecały je innym swoim znajomym. Jeśli Panie lub Pani xxxxx jest Pan zainteresowany wybudowaniem domu lub remontem chetnie przedstawimy kosztorys i porowna sobie Pan ceny i jakosc nasza z innymi super ,,tanimi fachowcami'' po ktorych musimy bardzo czesto poprawiac to co zmajstrowali. Pozdrawiam

nikt nie mówił o super tanich fachowcach nie wszyscy są papudrakami tylko nie które ceny w cenniku macie bardzo wysokie ,po za tym znam bardzo wielu dobrych fachowców po których nikt nie musi niczego poprawiać a jakość wykonania jest bardzo dobra a mimo to nie cenią się tak jak wy !!!!!
pozdrawiam Antonio
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam. ceny to Wy macie kosmiczne za niektore uslugi. montaz paneli za 41zl? albo trojwarstwowki za 60?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLECAM TĄ EKIPE robili mi wykończenie wnętrza naprawde zrobili to solidnie i co najważniejsze TANIOOO!!!//NIE BEDZIESZ ZAŁOWAŁ DORADZĄ,ROZWIĄŻ KAŻDY TWÓJ PROBLEM.. KONTAKT:paweldosz@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapraszam do biura z projektem,podaję tel 794 009 018,po wycenie można obejrzeć dotychczasowe budynki.
pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak ma być od A do Z to lepiej powierzyć to komuś bardziej http://www.alians.org.pl/strona.aspx?id=1670&lng=1045&grp=2224 . Niektórzy mogą się śmiać, ale mi Ci ludzie postawili sam dom w 8 tygodni. Domy szkieletowe i modułowe to przyszłość budownictwa no i trzeba to przyznać - nawet w Polsce zaczynają robić karierę

A czy mozesz zdradzic gdzie postawili ci ten dom? Zainteresowała mnie ta firma, jednak budzi moje wątpliwosci. w rozmowei telef. nie chcieli pochwalic sie zadnymi gotowymi inwestycjami. generalnie bardzo duzo niewiadomych... Szukam kontaktu z kims kto kupił od nich dom

Witam, mogę polecić rzetelną firmą. Zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie http://cyklinowanie.szczecin.pl/

Firma Budowlano-remontowa Piotr Kazior tel. 666-890-984. U nas budował jakieś 3 lata temu. Jeżeli chodzi o koszty to wszystko zalezy od projektu, ilości prac idt. Zadzwoń do niego, poproś o wycenę. Ja z czystym sercem polecam. Możesz się powołać na Kasię z banina :)

Jesteśmy firmą budowlaną działającą na rynku od kilku lat.
Nasza oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm.
W swojej pracy wykorzystujemy materiały najlepszej jakości.
Dysponujemy wykwalifikowaną kadrą.
Zlecenia wykonane przez nasza firmę charakteryzują się szybkością i profesjonalizmem wykonania.
Oferujemy usługi w zakresie: Budowa, wykończenia, remonty domów i mieszkań. Tynki maszynowe agregatem. Wykonane przez nas powierzchnie są gładkie, równe, wolne od krzywizn i zarysowań. Tynki wykonane są w wysokim standardzie.
Sufity i zabudowy z płyt G-K. Układanie glazury, paneli i podłóg drewnianych.
Malowanie. Elewacje, docieplenia, podbitki.
519670994
Najtaniej w trójmieście

Jesteśmy rodzinna niewielka firmą od 27lat na rynku budowlanym, oferujemy nadzór kierownika budowy posiadającego uprawnienia budowlane w stopniu nieograniczonym, doradztwo projektanta wnętrz, solidnie i szybko wykonana pracę oraz 24mies gwarancję.
Zapraszamy.
rokkol@rokkol.pl 503416355

Inne tematy z forum

kto z was kupil mieszkanie w semeko (43 odpowiedzi)

jak sobie chwalicie tego dewelopera

transport poszukuję tanio i solidnie (9 odpowiedzi)

hej może ktoś ma godny polecenia transport do przeprowadzki , potrzebne żeby załadować i...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...