bukiecik dla świadkowej, butonierka dla świadka

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy zamawaicie jakiś bukiecik dla świadkowej i butonierkę dla świadka? Jutro jadę zamówić kwiaty i nie wiem czy dla świadków też zamawiać czy nie? Jak wy robicie bądz robiłyście? Czy któraś z was miała może dla świadkowej bukiecić na rękę? Macie może jakieś zdjęcia?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bukiecik dla świadkowej, butonierka dla świadka

powinnas zamowic swiadek powinien miec kwiatka tak jak twoj narzyczony w butonierce a swiadkowa moze miec bukiet ale nie koniecznie:)

A czy te butonierki powinny być takie same czy mogą się różnić? (mój narzeczony będzie miał oczywiście z takich kwitów jak mój bukiet) czy świadek może mieć z innych czy będzie to kiepsko wyglądało? Bo mój G. stwierdził że to on jest Panem Młodym i tylko on chciałby mieć butonierkę.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

powinny byc takie jak twoj bukiet jedna i druga butonierka :) mozesz jeszcze dokupic po kwiatku do butonierki dla taty i tescia:)

swiadek poprzez to ze ma w butonierce kawiatka takiego jak pan mlody odznacza sie tym ze jest swiadkiem i wrazie co to wiadomo do kogo sie zwrocic jak cos potrzeba:)

u nas świadek miał taką samą butonierkę jak mój mąż :)

u mojej Sis - w tej samej kolorystyce ale kwiatki jak w moim(świadkowej) bukiecie :)

ja jako świadkowa dostałam bukiet (nawet sama go wybierałam ;) podobnie jak kwiaty dla Panny Młodej)) :) i moja świadkowa również miała kwiaty :)

co do bukietów na rękę - poszukaj na forum :) kiedyś były tu wrzucane zdjęcia takich ozdóbek z różnych kwiatów :)

a nas było tak: ja miałam bukiet z kalii i eustomy, mój mąż taką samą butonierką, ale świadek tylko z eustomy - żeby była różnica, bukiet dla świadkowej czyli ten dla Matki Boskiej miałam z róż w kolorystyce podobnej do moich kalii :)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?