bukiecik

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Bardzo podoba mi się taki bukiecik. Czy orientujecie się co to za kwiatki lub gdzie ewentualnie można stworzyć sobie takie cudeńko? Zdjęcie wklejam pierwszy raz więc nie wiem czy mi wyjdzie ;-)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bukiecik

mi tez sie podoba bardzo ja nie mam pojecia jakei to kwiaty,ale mysle ze jak pojdziesz to dobrej kwiaciarni z tym zdejciem to od razu ci powiedza

jak dobrze pamietam to sa calie

Tak, to napewno są calie - właśnie potwierdziła to moja mamcia. Ale za kare sprzedała mi newsa - ładny ten bukiecik ale przecież calie to takie "cmentarne" kwiaty :-( Chyba już mi się odechciało tego bukieciku!

mozna zrobic bukiecik z cali i roz, widzialam taki bardzo ladny. jak znajde to wkleje

bardzo ładne

Danuśka spróbuj znaleźć, będę bardzo wdzięczna... Chyba jednak nadal mi się te calie podobają ale same to chyba za blade do białej sukni, może właśnie przeplecione z innymi kwiatami się ożywią.

Jeszcze ja ci coś wkleję A te kolorowe to chyba nazywają się cantandeski - calle, jesli się nie mylę, sa białe i takie bardziej sercowate

Wejdż też na watek "Motyw przewodni ślubu i wesela" (znajdzie ci go wyszukiwarka forum) - powklejałam tam tez bukiety z cantandesek/call
Po kliknięciu na obrazek powiększy się
image
image
image
image

Tak to sa calie ale wcale nie uwazam ze sa to kwiaty cmentarne. Sama planuje miec taki bukiecik do slubu.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

i to chyba na tyle....
miałam film na taka wiazanke ale taraz mam inną....

zupełnie w innym stylu !! tylko bedzie miała odcień rózu.....

image

Prosze Asiek1, powyzej masz juz pare fajnych, ale ja sobie upatrzylam ten i choc bardzo mi sie podoba, to nie pasuje do mojej sukni, bo mam watek z rozami

image

nacia też taką wybraam :) śliczna jest :) tylko teraz zaczynam mieć rozterki ;) i myslę waśnie o caliach :)

Ja też chcę calle! tylko jak najprostsze. Albo takie:

image

albo takie:

image

no i jedną we włosy:)
Dodatkowo świadkowa bukiecik z trzech calli, butonierki dla Pana Młodego i świadka no i samochód też będzie w callach i liściach kokosowych :)

NO JA CHCIAŁAM BARDZO CALIE ALE W ZWIAZKU ZE ZMIANA SUKNI MUSIALM RÓWNIEŻ ZMIENIĆ WIAZANKE :))
CALIE SA PIEKNE, WCALE NIE CMENTARNE, TAK JAK MODA W CIUCHACH W KWIATACH TEZ SIĘ ZMIENIA, PRAWDA?
JA BĘDĘ MIAŁA KAWIAT NA PODOBIEŃSTWO EUSTOMY BEDŹ RÓŻY WE WŁOSACH W KOLORZE SUKNI WIĘC WIĄZANKĘ MAM TAKĄ :))
WYDAJE MI SIĘ, ŻE TA BARDZIEJ PASUJE DO MOJEJ KIECKI....

... TZREBA PARTZEĆ ŻE JEŻELI SUKNIA JEST BARDZO BOGATA TO CHYBA TRZEBA WZIĄĆ WIĄZANKE SKROMNIEJSZĄ I NA ODWRÓT, CO MYSLICIE??
PS. JA MAM POSREDNIE I SUKNIE I WIĄZANKĘ....

image

A ja będę miała i prostą suknię i proste kwiaty - ale to moja natura :) Jestem minimalistką.

Pumka, śliczne. Będą do Ciebie pasowały.