bukiety storczyki lub roze

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
macie moze zdjecia bukietow z roz,badz ze storczykow...chcialam z kalii,ale to sa kwiaty pogrzebowe,ponoc,wiec chyba zdecyduje sie na roze ,lub storczyki,ale nie mam kompletnie pomyslu an bukiet;/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bukiety storczyki lub roze

Bzdura, kale nie są kwiatami pogrzebowymi. Za w latach 40 - 50 był to jeden z najczęstszych kwiatów slubnych.Za komuny się wyrobił taki durny przesąd co do kalli, pozatym masz rozne kolory oali od rozowych do zołtych wiec nie musza byc białe. A kilka wiązanek ze stroczyków i kalli widziałam tutaj w dziale slubne. ( Ich dane masz w raklamach weselnika )

zgadzam się z Adą :) kalle to piękne kwiaty i nie wiem skąd się wzieło to przekonanie !!!! ale wybierz pluszowa takie kwiaty z jakimi czujesz się naprawdę dobrze, tu stronka z galeriami

galeria 2

zresztą nie wiem jaką masz sukienkę i jak wyglądasz, więc ciężko mi coś stwierdzić jakie cwiatuchy by pasowały ;-) może takie?
image

Polecam zajrzeć tutaj

Bardzo duuuuuuuży wybór:)

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...