macie może jakieś pomysły na bukiecik bo ja nie mam żadnego ani koloru ani jakie kwiatki, jak możecie to wklejcie jakieś bo ja nie mogę nic sensownego znaleść
00
Re: bukiety
oleta
(20 lat temu)
Jak to? Nie masz swojego ulubionego koloru albo kilku kolorów...? Kwiatków, które szczególnie lubisz? To chyba tym "należy" sie kierować, bo nie ma na ten temat żadnych odgórnych przepisów:-)))
00
pola28
(20 lat temu)
jeny tyle bukietow jest powklejanych w innych watkach,wystarczy poszukac chocby pod takimi dokladnie tytuami.np.wiazanki z calli itd,itp....
00
Anna1
(20 lat temu)
Bukiet należy dobierac do sukni, jego wielkość i kolor.
00
maj@
(20 lat temu)
Anetko zoczacz tutaj
http://ewasia.ew.funpic.de/forum/viewforum.php?f=2&sid=95847cf0e44c4298b41242e5ef33581b
jest tego full
00
ANETTKA
(20 lat temu)
dziękuję Ci, chociaż jedna osoba życzliwa na tym forum
00
Anna1
(20 lat temu)
Zaraz powklejam parę zdjęć
00
ANETTKA
(20 lat temu)
oki dziękuje :)
00
Anna1
(20 lat temu)
Bardzo proszę :)))
00
Anna1
(20 lat temu)
Więcej bukietów w różnych kolorach znajdziesz http://www.forum.slubne.info/viewforum.php?f=3
00
ANETTKA
(20 lat temu)
śliczne dzięki, jestem naprawdę wdzięczna
00
Anna1
(20 lat temu)
Bardzo proszę. Wejdz na strone którą Ci podałam, tam jest naprawde duży wybór i na pewno znajdziesz coś dla siebie.
00
Dori
(20 lat temu)
Anetko - wejdż tutaj - powklejałam tam troszkę bukietów :)
Cpoś bym romantycznego dała ........ może w rózowym........ Co ty na to?? :)
00
ANETTKA
(20 lat temu)
zastanawiałam się czy nie dopasować kwiatków do sukienki świadkowej, ale ona bardzo nie zdecydowana jest :)
00
Dori
(20 lat temu)
Cudna suknia!!!!!!!!!
Może takowe?? Chociaz, tak sobie pomyslałam - każdy inny żywy kolor tez będzie pasował więc wklejam różniaste moim zdnaiem pasujące :) Napewno nie za duże no i kolor !! :)
ten biały ale moz eby było ładnie....
00
Dori
(20 lat temu)
Moim zdaniem najlepiej jak ty będziesz miała kwity dopasowane do siebie i swojej sukni, a on bukiecik dopasowany do jej sukni. Przecież to ty w tym dniu będziesz najwazniejsza!!