buty GATUZO a sklep Cymbeline

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Witam, tworze ten watek bo prawdopodobnie wiele z was ma problem z doborem butow slubnych.. a szczegolnie te osoby, ktore maja krotkie suknie slubne - czyli ja :)

Po wielu tygodniach poszukiwania znalazlam te wlasciwe w sklepie Cymbeline - buty GATUZO :) wykonywane sa fasony standardowe jak i na idywidualne zamowienia - mozna wybrac obcas, material, tegosc itd. Mozna nawet dostarczyc skrawki wlasnego materialu.. ktorym buty zostana obciagniete.. Buty sa dostepne w 3 kolorach: sniezna biel (01), naturalna biel (70) oraz ecru (02).

ale..

obsluga w sklepie przy ulicy Wielkopolskiej jest fatalna!! buty sa bardzo drogie (kosztuja od 370zl do 390zl).. w salonie bylam 3 razy zanim sie zdecydowalam na te buty - za kazdym razem w sklepie byla inna osoba i za kazdym razem traktowano mnie jak intruza.. - moim zdaniem po prostu nie bylam odpowiednio ubrana :)

w kazdym razie te same buty znalazlam na Allegro :) pani ktora sprzedaje te buty zamawia jest w tej samej fabryce co sklep Cymbeline wiec jakosc i mozliwosci modyfikacji standardowych fasonow sa te same... ale sprzedaje je po 250zl..!! moim zdaniem to duza oszczednosc... a dodatkowo mila obsluga..

przez to, ze Panie w Cymbeline potraktowaly mnie okropnie, nie mialam wyrzutow pojsc tam kolejny raz i sprawdzic sobie kolor i dobrac rozmiar - odpowiednie buty zamowilam oczywiscie u pani na Allegro..

Ponizej podaje adres mailowy do osoby ktora sprzedaje buty GATUZO. Nie jest to reklama, chcialam po prostu was uczulic i podzielic sie informacja gdzie mozna kupic tanie buty.
Pozdrawiam!

buty Gatuzo: betikopec@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty GATUZO a sklep Cymbeline

hm.. jakoś na moje pytania Pani nie odpisywała..

byłam w sobote w Cymbeline, popieram obsługa jest odstraszająca.

Butki na zamowienie mozna tez uszyc w firmie Akces i jeszcze innych w PL, sa to glownie formy robiace obuwie dla tancerzy, wybiera sie od kroju i wysokosci obcasa, przez materialy do kroju zapiec itp. KOszt tez okolo 200zl, tyle ze w Darles Dance (sklep dla tancerzy we wrzeszczu) mozecie chyba zmierzyc dosc sporo wzorow tego obuwia i zamowic przez sklep lub bezposrednio na stronkach tychze firm.

pozdrawiam
PS: buti sa mega wygodne

Kup na allegro te buty, najwyżej je odeślesz, nie lubię osób które oceniają ludzi po wyglądzie- na pewno nie wybiorę się do tego sklepu w najbliższym czasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też byłam w Cymbeline w styczniu, ale uważam że obsługa była bardzo miła. Przymierzałam dużo sukien i mimo to było bardzo sympatycznie.
Trochę mnie dziwi ta duża ilość negatywnych opinii o obsłudze w salonach ślubnych, np w Madonnie. Ja trafiam zawsze na dobrą obsługę. Częściej szokuje mnie zachowanie klientów, którzy traktują ekspedientki z góry wg powiedzenia "klient nasz Pan".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez tam trafilam na mila obsluge.. nawet bardzo mila. Moze mialam szczescie :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie ma checi z obu stron to zawsze bedzie kiblowa relacja :)

klienci sa rozni, to fakt, niemniej obsluga sklepu to specyficzne zadanie zakladajace ze sie klienta nie odstrasza, chyba ze sklep nie ma na celu zrabiania pieniedzy :)

No i warto byc milym i szczerym, to sie nie wyklucza, co klient z tym zrobi- to juz jego sprawa.

Te buty na allegro sprzedaje salon sukien Paris z Gdańska, który już nie istnieje i wyprzedaja modele z salonu, napewno nie raz mierzone, ja tez juz sie dałam nabrać i wróciłam do cymbeline i w przeciwieństwie do was nie mam zastrzeżeń co do obsługi, wrecz polecam!

gdzie w Gdańsku można kupić ładne białe lub ecru buty ślubne - prócz salonów ślubnych? Byłam w Galerii Bałtyckiej, w Fashion House i w Carrefourze i nie znalazłam ani jednej pary! A przyznam że trochę ryzyko kupować przez internet wcześniej nie mierząc - chyba że można zwracać towar jakby nie pasował?

Udało mi się znaleźć sklep internetowy w gdańsku bialebuty.com.pl. Mają dosyć duży wybór... któraś tam kupowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja kupiłam śliczne buty do ślubu w deichmannie :) za dwie pary dałam w sumie niecałe 150zł, więc taniej niż wiele dziewczyn za jedną parę! :)
a nie powiem już nie raz te buty po ślubie nosiłam :D
jedna to klasyczne szpilki białe, lśniące ze srebrnym obcasem :)
drugie całe białe z metalowymi srebrnymi ozdobami i wyciętym palcem ;P

miałam dwie pary - bo wolałam dmuchać na zimne, tzn. buty do ślubu nakłada się pierwszy raz właśnie w dniu ślubu i but to but, różnie w życiu bywa, niby wszystko ok, a niech obcas się złamie..., albo podeszwa odejdzie... a z drugiej strony nie mam zaufania do tych butów ślubnych co są w salonach, moja znajoma ledwo weszła na salę weselną a cała podeszwa się odczepiła :/

Witam,
niestety chyba ten watek nie spodobal sie za bardzo wlascicielowi sklepu Cymbeline - interweniowal on bowiem u producentow obuwia Gatuzo i ten wypowiedzial niektorym klientom umowe i zrealizowal zlecen. Producent bedzie robil te buty tylko dla tego beznadziejnego sklepu, ktory narzuca tak ogromna marze....Dziwi mnie ze tak latwo rezygnuja z zarobku..

ja uważam, że panie w cymbeline są bardzo miłe. byłam tam kilka razy przed zamówieniem sukni i marudziłam i przymierzałam mnóstwo sukni. potem byłam jeszcze dwa razy przymierzać buty i choć jeszcze się nie zdecydowałam nadal były bardzo miłe. wg. mnie bardzo się starają i nie wiem skąd te komentarze. za pierwszym razem to nawet w dresach przyszłam i nie zauważyłam żadnej negatywnej reakcji na mój strój.
poza tym to jest chyba oczywiste, że w takim sklepie, który ma uchodzić za luksusowy marża jest wysoka, skoro w otwocku sprzedają te buty za ponad 200 pln to cena 360 jest zrozumiała. ja wszystkim polecam salon cymbeline!!

dodam jeszcze, że przez nieporozumienie prawie wyniosłam szal w torebce, który był odłożony dla kogoś innego, a myślałam, że to mój. mi zrobiło się głupio, a panie ze sklepu tylko się śmiały z tego, więc uważam, że są bardzo miłe i sympatyczne.

nie wiem skąd te niemiłe opinie - uważam że panie z tego sklepu są przecudowne - zwlaszcza właścicielka! można sobie marudzić ile się chce (aczkolwiek moim zdaniem tam nie ma na co marudzić). W zadnym salonie nie spotkałam tak przesympatycznych osób. Czułam się tak, jakbym była tam wśród bliskich przyjaciółek a nie sprzedawczyń. Super! Poza tym nie widziałam drugiego takiego sklepu ktory by tyle oferował - suknie, buty, bielizna slubna, dodatki, zaproszenia itd i za wszystko są zniżki. Uwielbiam ten sklep i zamierzam wszytsko do slubu (jesli chodzi o ubiór) w nim kupić. Ja osobiście szczerze polecam.

A jeśli uwazasz ze 300-400zl za buty to duzo, to najprostszym wyjściem jest po prostu kupić w innym sklepie tańsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...