buty akces

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej,
czy któraś z Was zamawiała butki ze strony firmy akces? Zwiedziłam wszystkie sklepy w Tczewie i sporą część w trójmieście i nic mi sie nie podoba. Napiszcie proszę czy warto zamawiać takie buty, bo nie wiem czy warto zawracać sobie głowę
Kasia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty akces

MOja siostra i koleżanka zamawiały. Wlglądają cudnie i są tak wygodne, że szok!!! Sama zastanawiałam się nad zamówieniem w akcesie, ale nie spodobały mi się wzory. Tak czy owak polecam :) Tylko radzę dobrze wymierzyć stopę, bo siostrze uszyli na troszkę za małej podeszwie. Jednak nie było problemu na przerobienie na większe (w cenie). :)

Gdzie oni mają swoje sklepy?

Na pewno w Krakowie. A czy jeszcze gdzieś, to nie wiem.. MOże jest na ich stronie?

Ok, Kraków już widzę :)

Tylko trochę się czeka na realizację. Nie pamiętam ile.. Spróbuję się dowiedzieć :)

Mówi, że czekała 2 lub 3 miesiące, ale raczej 2. Jeśli będzie coś nie tak z rozmiarem, to możesz się nie wyrobic...

A nie wiecie może czy w trójmieście jest podobny sklep? Słyszałam że mają coś takiego ale nie wiem dokładnie gdzie - może mają krótszy czas realizacji :/ W każdym razie jestem wdzięczna za opinię - mi najbardziej zależy żeby były wygodne i bez czuba
Myślałam o takich:
image
image

albo takich:
image
image
tylko że białych oczywiście ;)

w niektórych sklepach dla tancerzy maja ich buty, ale raczej kiepski wybór, podejdź do darels dance we wrzeszczu -chociaz tam bieda, chyba w salsa kings tez maja sprzedaż butów

Moja siostra ma te czarno srebrne!! :D Cudne są!

Nie wiem, czy coś takiego jest w trójmieście. Ja wiem tylko o tym w Krakowie.

Czekaj.. Jest jeszcze jedna firma.. Oni niby są odrębrną firmą, ale biora buty z akcesa. W środowisku tancerzy trwa dyskusja na temat tego, które są lepsze, ale to jest jedno i to samo ;)
Nie pamiętam,jak nazywa się ta druga firma... Spróbuję poszukać :)

http://www.supadance.pl/indexHigh.html
Zajrzyj tam. Mają nawet specjalną ślubną kolekcję ;)

http://www.stakato.pl/www/lacina.html?PHPSESSID=b93dcb1533f7c509b5984516f5a951ec

Dzięki Asiu - na supadence byłam ale ceny mają wprost zabójcze - za takie które mi sie podobają (do tańca towarzyskiego bo ślubne są paskudne) liczą sobie ok 450zł

A tu masz cały spis takich firm w Polsce:

http://katalog.pf.pl/buty+do+ta%C5%84ca+obuwie+taneczne-P0R10C-m11.html

takie same buty można kupić w firmie kozdra z wrocławia, akces z krakowa, tango chyba tez z krakowa, artdance z krakowa, ale wszedzie są dosyć długie trminy realizacji.

ja też mogę polecić akces bez obaw. sama mam ich buty, choć nie do ślubu. bardzo wygodne, solidnie wykonane, i nawet na bosą stopę nie zostawiają obtarć (a bynajmniej nie przypominam sobie bym je miała zwłaszcza, że mam bardzo potliwe stópki )

fakt czeka się na realizację. mimo to myślę, że warto. no i cena przystępna :)

tylko jeśli chcesz w ich używać nie tylko na parkiecie koniecznie zamów podeszwę z poligumą :) bo miękka mogłaby się zbyt szybko wytrzeć

ja miałam butki taneczne właśnie z akcesu na weselu i spisały się rewelacyjnie. Całe wesele i poprawiny przetańczone :)
mam z podeszwą gumowana i mogę teraz wykorzystywać je również do normalnego chodzenia :)
polecam polecam polecam :)

A czy udało Wam się od razu trafić z rozmiarem tzn. czy buty były od razu dobrze dopasowane, bo boję się ze trzeba bedzie cos poprawić i nie zdąże do ślubu. A ile mniej wiecej czekałyście na swoje buty?

hmm zamawiałam je dość dawno temu i czekałam chyba ok. m-ca. na ich stronce pisze, że obecnie termin realizacji to ok. 1,5 m-ca.

a co do trafienia w rozmiar - w moim wypadku konieczna była poprawka. nie było z nią problemu i sprawnie poszło. Myślę, że tu dużo zalezy od dobrego zmierzenia. u mnie akurat był problem z tęgością (mam szeroką stópkę i dlatego), ale z tego co wiem wprowadzili teraz tęgości więc myślę, że jest łatwiej :)

zapomniałabym - można też kupić u nich buty od ręki - pod warunkiem, że to co mają w magazynie będzie akurat odpowiadało temu co chesz pod względem rozmiaru, koloru itp. takie modele można sprawdzić na :
http://www.butytaneczne.eu/wyprzedaz/

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...