buty, buty, buty....

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Buty! Gdzie dziewczyny kupiłyście / zamierzacie kupić butki? Szukam wygodnych i nie za drogich (bo pewnie tylko na 1 raz) białych, na niewielkim obcasie. KOlekcja slubna Ryłki jakas taka niekompletna mi sie wydaje (maja chyba po 1 parze z każdego modelu, rozmiary na chybił trafił) i troche droga - 200 zł za buty na raz.....Fajna kolekcja jest w Beauty - ok.135 zł za parę, a te co mierzyłam były bardzo wygodne (zamawiałam tam suknię).Problem jednak w tym, ze się je zamawia z katalogu i boję sie tak w ciemno wybierac - jak będa niewygodne, spadały z pięt itp.......Poradźcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty, buty, buty....

Ja widzialam calkiem fajne buty na hali w gdyni - te same bywają tez w salonach z sukniami. Cena 139 (koraliki, perelki itp), 149 (skóra), i za 99 imitacja skóry. Z babka można się targować :) Ja jednak chyba poczekam az zaczną sie pojawiać wiosenne buty.
A z Rylko zadne mi sie nie podobaja.

image

Ja kupilam swoje w centrum handlowym we Wrzeszczu obok Mc Donalda,zapomnialam jegfo nazwy ale to nie Manchatan... jest tam sklep z samymi butami slubnymi prawie i maja naprawde super... A przede wszystkim maja jedna zalete.Nigdyt nie mialam na sobie bardziej wygodnych butow:-) Takie same (biale z takimi koralikami,szpice) widzialam w salonie Agnes w Gdyni.

Ale co to za sklep?Bo nie mogę skojarzyć jakoś...... W któryms z tych centrów handlowych starych (sukces/ sukces bis)?

Kupiłam w Ryłko, mogę polecic w 100%, buty w kolorze ecru na małym obcasie, z zakrytymi palcami, skóra bez żadnych dodatków typu koraliki itp..
Buty ubrałam pierwszy raz na ślub, przetańczyłam w nich całą noc i nie czułam że mam je w ogóle ubrane, bardzo wygodne, jak dla mnie super

Niedrogie i wygodne buty szyje firma "Klaudia" - takie z koralikami i z materiału więc sa bardzo wygodne.

Dori, a gdzie można kupić tą Klaudię w Trojmiescie?
P.S. Natknęłąm się dziś na TWoje zdjęcia - wątek o spzredaży sukni.Kiecka po prostu zabójcza:)))

też na ślub wybrałam buty Ryłko, sprawdzona firma, robi wygodne butki wkońcu zamierzam przetańczyć całą noc....wygodnie

Ja też kupiłam w ryłce. Ubierałam je już później też. Latem jak znalazł do jasnej sukienki. Kupiłam sobie jeszcze biały kostium, więc ok. Są bardzo wygodne, a to ważne w tym dniu.

Wiem, ze Ryłko robi dobre buty - kupuje tam butki na codzień. Problem jednak nie tyle w cenie, ile w tym, że maja niewielki wybór białych - a jak sa to na wysokim obcasie, a jak na niskim to z kolei na zbyt szerokim (chciałabym szpilkę - kaczuszkę). POZatym tak jak pisałam - w sklepach sa zazwyczaj pojedncze pary i zawsze jak pytam o mój rozmiar to nie ma i mówią , że już nie będą tej kolekcji wznawiać:( Może trafiam na złe sklepy?

zajrzyj do salonu Elja. Maja duzy wybor butow zdobionych i gladkich. Reklamuja sie na weselniku. Mieszcza sie na ul. Partyzantow.

Ja swoje kupowalam razem z sukienka w salonie Biala Dama w Sierakowicach. zdobione koralikami za 110zl. Ale wiem, ze po same buty nie warto taki kawal drogi jechac.
Soltera

Też miałam problem z butami. Znalazłam w końcu w ryłko, w Centrum Kwiatkowskiego.

Wlasnie , to centrum handlowe to Sukces:-) Dobzre ze mi przypomnialas nazwe... tam mniej wiecej w polowie dlugosci korytarza wchozdac prawym wejsciem jest sklep z butami,glownie slubnymi...maja duzy wybor,na pewno wiekszy niz w Ryłko... a ceny wszedzie sa podobne:-) Tylko tu poprostu sa butki ciekawsze wg mnie wzorami

WYdaje mi sie ,ze jesli z buytami bedzie cos nie tak to bedzie mozna wymienic niezaleznie od salonu.Najlepie spytaj sie babek w salonie.pozdawiam

Ja swoje kupilłam na Gildii w Gdansku. Dalam 110 zł. za buciki z materiału i nie narzekam na wygode, wrecz przeciwnie.