buty ślubne gdzie najwiekszy wybor w 3miescie?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
nie moge znalezc zadnych butow, czy Wy tez macie/mialyscie taki problem? gdzie szukac zeby znalezc?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty ślubne gdzie najwiekszy wybor w 3miescie?

ja mam nr 41-42, buty znalazlam tutaj:

http://www.bialebuty.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja kupiłam w ryłko

a ja na Gildzie hala druga od strony Gdańska do Pruszcza u pani na samym końcu. :) Fajne ma tam buty i troche spuści z ceny ja jestem zadowolona:)

w Ryłko byłam w Galerii i Carrefourze i nie maja:( a tez wlasnie chcialam z tej firmy...

hala targowa w Gdańsku
Wejściem od tyłu hali i po prawej stronie jest sklep gdzie maja duży wybór butów.Ja tam kupiłam swoje buty i z rozmiarem nie było problemu :) a mam 40 ;)

Boże! Nie kupujcie białych butów ślubnych. Są drogie, tandetne i z czubami oraz drogie. Żadna panna młoda nie wygląda w nich ładnie.
Czy nie lepiej kupić buty w kolorze nude lub złote bądź srebrne i je potem wykorzystać? W białych raczej chodzić nie będziecie...

ja kupiłam białe eleganckie w ryłko i jak najbardziej w nich chodzę już kilka lat. jak ma sie do czego tzn. jasnej sukienki albo garnituru to mozna potem chodzić. Białe buty są obecnie modne

mozna sprzedać białe ;) ja sprzedałam :) i nie z czubem i bardzo sliczne i nie drogie :)
polecam agnes w gdyni :)

Ja też uważam, że lepiej kupić np. srebrne buty... bo białych już nigdzie nie założę.. Tylko gdzie takie dostać? Byłam już w galerii baltyckiej, madisonie i nic:(

Klif gdynia...duzo sklepow z butami i alfa na przymorzu....kolorowych butow napewno tam nie zabraknie....ale raczej nastawic sie trzeba na jakis wydatek pewnie 200-300

moge dac nawet 400zl byle by mozna je potem jeszcze uzyc...

w kazdym salonie Ryłko mają inne buty. Wg mnie największy wybór mają w Alfie i w Klifie. Swoje kupiłam właśnie w Klifie. WYGODNE WYGODNE i jeszcze raz WYGODNE!
w Galerii Bałtyckiej w Ryłko nie mają ślubnych butów w ogole, a w Manhattanie pani sprzedawczyni jest bardzo niemila i butów też tylko kilka.

Ja kupiłam swoje w salonie Arttrend w Oliwie, nie mają tam typowych z paseczkami.

potwierdzam - w artrend duży wybór ciekawych butów jasnych i kolorowych

Ja kupowałam swoje buty ślubne w Ryłko na Morenie, dość spory wybór tam mieli. Przetańczyłam w nich całą noc, były to najwygodniejsze buty na obcasie jakie kiedykolwiek miałam. Na co dzień nie chodzę w obcasach, a na weselu miałam 7cm i w ogóle mi nie przeszkadzał.

Kupiłam w koncu:) w Klifie, Olesia miałaś rację - Klif i Alfa mają najwiekszy wybor w Ryłko (Galeria w ogóle nie ma, za to ma większy wybór innych butów), póki co nie są super wygodne, może je jeszcze rozchodzę:)

tez polecam Agnes... maja duży wybór

Gdzie buty? Kazar, Prima Moda, Aldo, Quazi, Venezia, Wojas. Warto też przejechać się do outletu. Typowe buty ślubne kosztują ok 200 zł, lepiej dołożyć trochę więcej i kupić coś porządnego :) Ja swoje kupiłam jak jeszcze nie miałam wymyślonej sukni ślubnej...

Mika ale kupilas biale?
Bo ecri to cala masa jest ale ladnych bialych, w rozmiarze 41-42, na obcasie ok. 5-6 cm to jescze zadnych nie widzialam.. :(

W życiu białych bym nie założyła :D
Swoje kupiłam w Wojasie, zeszłej jesieni, skórzane szpileczki w kolorze brudne złoto i srebro.
Na zmianę miałam czerwone szpilki :)

Widzisz, a ja chce biale :)
Chyba jednak wiekszosc panien mlodych jeszcze jednak na biale/ecri sie decyduje..
Kolorowe - na co dzien, czy na imprezy to sobie np. w Nine West, czy Quazi kupuje.

Czy większość panien młodych chce ubrać białe buty to nie wiem :-)
Myślę, że to wszystko zależy od osoby.

Osobiście uważam, że polskie białe buty są po prostu są brzydkie. Taka jest niestety prawda. Drogie, kiepsko wykonane i te nieszczęsne czuby.

Owszem widziałam ładne białe buty, ale na zagranicznych stronach i w dość wysokich cenach.

Wolę buty, które potem wykorzystam. Nie lubię jak się marnują :)

ja kupilam slicnze w alfie w Rylce, nie biale ale Ivory, wygodne, zadne czuby i na bank wykozystam je do letnich garniturow i garsonek do pracy :)

tu w Anglii to mialam problem.....wszystkie slubne buty to sandalki na wysokim obcasie, sliczne ale nie na polskie wesela, do przetanczenia cala noc :)

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...