buty

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej Forumki,
Gdzie kupowałyście swoje butki ślubne? Poszukuję butów ecru (b.jasne), rozmiar 38-39. W Agnes nic nie znalazłam, kolekcje Ryłko też niestety nie mają takiego koloru jaki potrzebuję. Liczę na Wasze wskazówki. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty

spróbuj na władysława 4 nad sagą w gdyni

rozumiem, że chodzi Ci o Agnes, ala tam nic niestety nie wybrałam

Ja widziałam bardzo ładne jasne butki ecru w "starym" Centrum Handlowym we Wrzeszczu - super - sama bym kupila tylko szukalam czegos na bardzo niskim obcasie....:-( pan mlody za niziutki :-)

oo we Wrzeszczu to blisko mnie :)) dzięki polecę sprawdzić

Nie ma za co...:-) Byly w malym sklepiku na koncu "lewego tunelu" :-) - bnapradze bardzo ladne i jaśniutkie :-)
Pozdowienia i udanych zakupów ;-)

Ja rowniez widzialam bardzo ladne buciki w Orlowie przy glownej ulicy po przeciwnej stronie Klifu. tam jest taki sklep z wloskimi butami, te akurat staly na wystawie, tylko nie wiem jakie ceny Cie interesuja, bo tam sa chyba wysokie (ale teraz przeciez sa przeceny). Powodzenia

Ja kupiłam buty ecri w CCC, skórzane , bardzo wygodne, a klamerką ze sztucznymi brylancikami z przodu. Lasocki, cena 149,90 zł. Powodzenia

w Ryłko, ecru na małym obcasie

Ja kupowałam swoje buyt na Gildii w Gdańsku, mają extra wybór (przynajmniej jak ja kupowałam), są różne wzory, różne wielkości obcasów i przystępne ceny. Pozdrawiam.

Polecam Ci firmę Juma - www.juma.pl. Nie jest specjalnie znana, ale ja od kilku sezonów noszę ich buty i bardzo mi odpowiadają: są wygodne i dobrej jakości za przystępną cenę. Na stronie znajdziesz kolekcję i dystrybutorów. Ja wiem że są w pasażu Geant w Osowej, od strony hipermarketu, niedaleko punktu obsługi klienta. Kolorystyka bogata, może znajdziesz coś dla siebie.

W zeszłym roku kupiłam sobie bardzo fajne jasne butki na wesele do koleżanki.

Ja polecam RYŁKO. Bardzo duzy wybór -przynajmniej był miesiąc temu. Trzeba pochodzić po różnych salonach, bo w jednym są dwie pary na krzyż, a w drugim 10. Ja byłam w kierfiurze i tam znalazłam jasne ecru.

image

ładniutkie :) ja tez kupiłam ryłko, one są odpowiednio wyprofilowane i mają takie poduszeczki dzieki którym stopa nie męczy sie tam bardzo, polecam te buciki są na prawde dobre i za rozsądną cenę (oczywiscie masz je pozniej jeszcze do założenia na inne okazje)

pozd.

Dzięki dziewczęta :))) Po Waszych wskazówkach na pewno upoluję coś ładnego i dla mnie :)

Ja wczoraj kupiłam buty Ryłko w Alfie - naprawdę duży wybór. Ja wprawdzie szukałam białych, więc nie zwracałam aż tak uwagi, ale ecru też był spory wybór. Choć Ryłko ma różne butki. Ja długo nie mogłam znaleźć w kolekcji ślubnej nic ciekawego dla siebie. A tu z mojego wczorajszego zakupu jestem baaaardzo zadowolona.