buuuu...:(

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jestem załamana :( planujemy ślub na sierpień, mamy wstępnie zarezerwowanych kilka lokali, ale żaden to nie TO :( PROSZE pocieszcie mnie, że jeszcze nie wszyscy macie zarezerwowany lokal, a jeśli już macie, to podzielcie się informacją gdzie można zrobić fajne wesele na 100osób :) dziękuję i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buuuu...:(

My robimy wesele na 100 osób w ośrodku Zatoka w Sopocie, mamy zarezerwowany termin 17 września :)
Mam nadzieje, że bedziemy zadowoleni :)

Bardzo ładne miejsce, ale niestety najbliższe wolne miejsce to 24 wrzesień, a ja studiuje i chciałam jeszcze gdzieś wyjechać z moim świeżo poślubionym mężem :(

Cześć,
Widzę,że już termin zaklepany w Zatoce.Ja będę mogła napisać Ci o naszych wrażeniach z tego lokalu po 23.04.2005r.:)
Czy Wy też załatwiacie wszystko przez te panie z kawiarenki Cafe Art (jak sie wchodzi od strony morza, po lewej stronie)? Jakie wrażenia? Ile placicie za osobe? Masz już wstepne nemu? Bo my już sporządziliśmy (ale sami).Czy znasz kogoś kto robił tam już wesele? Pozdr.

polecam nowa wanoge w chwaszczynie my tam robimy wesele wlasnie na 100 osob 11.06.2005

A która to nowa wanoga??? Ta na rondzie czy jeszcze jakaś inna?? Bo tam już zajęte do października :(

a moze w hotelu Orle w Sobieszewie??

tam mamy wstępną rezerwacje, ale właśnie pewna osóbka opowiedział mi historie ze swojego wesela w ORLE i zdecydowanie mnie zniechęciła :( a może byłaś na jakiejś imprezce w ORLE??? będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje :) dziękuję

Polecam Chatę Myśliwską pod Sokołem w Straszynie - nieprzeciętna atmosfera. Namiary: www.biesiada.gda.pl.

Luculus na ul. Kartuskiej ponoc jest ciekawy...

śliczny :) ale najbliższy wolny termin to połowa października :) szkoda

mialam w Novotelu w sierpniu tego roku i bylam b.zadowolona , polecam :)

byłam na firmowej imprezie pod sokołem - wspaniale - dookoła było pełno pochodni - widoczne wszystko z daleka - baaaardzo mi się podobało