cd Ośrodek w Łapinie (roma)

Dziewczyny coś nasz wątek zginął w sieci i się nie podbija mimo nowych opini. Jutro jadę już wszytko zapiąć na ostatni guzik to już za dwa dni brrrrrr :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Re:

Znaczy się, należy podnieśc wykładzinę i stwierdzić, że to płyty OSB, tak? To chyba trzeba sie na tym znać drogi Czytelniku albo być przy układaniu tych płyt, tak jak Ty :) ?

cena na ten rok wynosi 155 zł za osobe ale na nastepny rok cena pewnie troszke podskoczy

tego jeszcze nikt nie wie, kierowniczka mowila ze ceny beda sie zmieniac. Jak ja bylam w marcu to cena wynosila 150zl, ale mowila ze napewno podskoczy nawet o ok 20zl, wiec jeszcze niewiadomo ile bedzie, jade w maju lub w czerwcu to sie dowiem:)

możecie mi napisać jak wygląda ośrodek cenowo w 2010 r?

Nie kompromituj się. Każdy może to sprawdzić.
Naucz się też, że te cyferki obok Twojego wpisu oznaczają pierwsze trzy człony Twojego IP. W prawdzie czwarty człon jest przykryty gwiazdką ale Belonka napisała tylko jeden post w tym wątku. Za to z IP 83.13.169.* pojawiło się kilka podobnych wypowiedzi, hm... ciekawe
Jeśli masz jakieś konstruktywne pytania, wnioski, opinie, to je przedstaw.

A skąd "Czytelnik" ma takie informacje na temat płyt podłogowych? hm....ciekawe

no to dobrze, bo jak stanelam na tej podlodze to myslalam ze sie zapadne:)

Witam!

Wykładzina w namiocie jest brązowa. W sumie to jej prawie teraz nie ma bo kładą płyty OSB na te rozlatujące się dechy. I dobrze. Będzie bardziej stabilnie i równo.

Tak ja tez słuchajcie rezerwowałam prawie 1,5 roku wcześniej i teraz to juz widze ze to tak szybko minęlo...

Wiesz. Ja na ten termin tez dlugo polowalam i juz mamy wszystko pod tym katem zaplanowane, wczoraj podpisalismy umowe z fotografem na ten dzien i wszyscy sa na ten termin juz przygotowani. Niestety nie moge trego zrobic. Przykro mi:( A mama napewno sie nie obrazi jak wyprawicie to wesele w innym terminie:)

Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)

"Anitko" - napisz prosze kiedy masz wesele w Romie. Widzę że jesteś świetnie zorientowana a ja mam kilka pytań w sprawie swojego wesela więc może bym na emaila coś mogła wysłać i pogadać z Tobą ?

KLIMA BŁAGAM BARDZO MI ZALEŻY NA TERMINIE 12.06 2010R może jest szansa abyś mi odstąpiła ten termin (chodzi mi oczywiście o namiot) mogę zapłacić za odstąpienie terminu BŁAGAM ZGÓDŻ SIE(moja mama ma ma tego dnia urodziny ,to miałbyć dla niej prezent), a dziś bylismy w Łapinie i okazuje się, ze ten termin jest zajęty. Na forum wyczytałam, ze Ty zarezerwowałaś 12.06.2010r.PROSZĘ I BŁAGAM , ZGÓDZ SIĘ

Re: cd Ośrodek w Łapinie (roma)

klima - jezu. powiedz mi czy byłaby możliwość abys odstąpiła mi termin 12.06 2010 byłam dzisiaj w Łapinie i termin 12 06 2010 ZAJĘTY Chodzi mi o namiot BŁAGAMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Kochane dziewczyny.Właśnie wróciłam z wesela w Romie. Po prostu bajka.Cudowne miejsce, super pogoda, ślub w kapliczce nad brzegiem jeziora, REWELACJA!!! Obsługa czad! Organizacja szok! Kto pisał na tym forum, źe coś nie tak to ma chyba coś z oczami lub z gustem. Muzyka tak jak chcieliśmy, goście na kolanach, a zespół powalił wszystkich.Na poprawinach muzka live przeplatana z super dyskoteką prowadzoną przez pana Damiana z zespołu. Dawno się tak nie bawiłam.I co ciekawe , Ci faceci grali naprawdę na żywo.Niesamowite. A Pani Dyrektor była na sali i bardzo dobrze bo wszystko było dopięte na ostatni guzik.Tak trzymać!!!!! Polecam wszystkim , tam trzeba być żeby to zobaczyć. A forumowicz pod jednym szyldem a różnymi nickami typu "Anita", "Czytelnik" wprowadził nas w obawę ,że być może będzie kiepsko. UFFF.Nie miał racji na szęście.

hej, bylam dzis w osrodku zobaczyc co i jak. Wlasnie przygotowywali slub i wesele, namiuot bardzo ladnie wygladal. zmartwila mnie troche ta podloga , deski sie ruszaly i wykladzina na nich, kierowniczka mowi ze one po zimie tak lataja a latem sie uformuja. Gadalam tez z panem z zespolu phanta rei, mwil ze wszyscy muzycy z ich zespolu maja wyksztalcenie muzyczne-nie sa amatorami jak wiekszosc zespolow. w cene ich grania na weselu jest tez oprawa muzyczna mszy podczas slubu, poprawiny dodatkowo ok 900zl:) Wydawal sie w porzadku i wogole wszystko fajnie wygladalo, kolejne wesele 2.05 i 08.05 itd itp, mysle ze nie ma sie o co martwic, wszystko bedzie cudownie:))

Podbijam,też mi sie wydaje że któs zxa bardzo przeżywa i fakt to jest wątek o ośrodku a nie o kapeli...i szczerze mowiąc też tego nawet nie czytałam,bo za długie buhaha.

A moze drogi Czytelniku na temat kapeli bedziesz pisal opinie na ich forum a nie na forum osrodka bo zaczyna to byc malo zabawne................................. A widze ze konkurencja nie spi.Czy wkoncu ktos zrozumie ze pomylił fora.

Witaj Porażony!

Jestem, jak to pięknie ująłeś - kolegą, co też łatwo było wywnioskować po użytej formie męskiej: powiedziałem, napisałem, postanowiłem. Nie zauważyłeś?

Za moje błędy serdecznie przepraszam, obiecuję, że nad tym popracuję.

Onetowych for nie czytam, strata czasu. Nie znam ani Jasia Śmietany ani Antka Emigranta, natomiast styl każdy ma taki, jaki ma;) Być może nawet zaściankowy.

Z całą pewnością nie występuję pod różnymi pseudonimami. Jeżeli mnie o to oskarżasz, udowodnij mi to proszę. Ja Ciebie oskarżam o to, że jesteś obłudny, gdyż sam napisałeś tylko jednego posta pod pseudonimem „Porażony”. Czy napisałeś jakieś pod innymi pseudonimami? A może ten powyżej jest Twoim pierwszym?

Nikt na tym forum nie zaczyna od podawania swojego e-maila czy nr tel. Ty również. Jak coś nie jest zabronione to jest dozwolone i nie zamierzam wyskakiwać przed szereg. A nawet, jeśli by tak było to nie bardzo rozumiem, co by to zmieniło? Miałbym napisać coś innego niż myślę? Po co? Nie gram do żadnej bramki i nie mam w tym, co robię żadnego interesu. Jeżeli komuś bardzo zależy na tym, aby porozmawiać, wymienić poglądy to nie widzę problemu. Od tego mamy to forum.

Nie skończyłem żadnej szkoły muzycznej, nie gram na klarnecie, nie gram na klawiszach. Rozszerz proszę swoją ciekawostkę, ogromnie mnie zainteresowała. Jestem zafascynowany;)

Moje wrażenia artystyczne związane z Panta Rhei polegają na tym, że klawiszowiec przez większość czasu nie musiał niczego naciskać, a muzyka grała. W ogóle nikogo mogłoby tam nie być tylko ten j*****y keyboard i wyszłoby to samo. Cały Panta Rhei to ten keyboard i jego operator. Pozostali paradoksalnie tylko przeszkadzają.

Drogi Porażony klarnecisto w końcu się z Tobą zgadzam: można pojechać zobaczyć, posłuchać i zdecydować samemu. Namawiam do tego już trzeci raz! Do czytania ze zrozumieniem też uporczywie namawiam.

Dlaczego kolega lub koleżanka okreslający się tym razem jako "czytelnik" ukrywa się pod różnymi zmiennymi "pseudnimami" ? Brak odwagi ? Pewnie tak. Co do myślenia, to radzę przede wszystkim popracowac nad poprawnym używaniem języka polskiego, nie mówimy "tą", a "tę", nie mówimy "pytam się" a "pytam Ciebie" etc. Są różne fora internetowe gdzie "pasjonaci" pisania szaleją do bólu, np. słynny Jasiu Śmietana czy Antek Emigrant występujący w Onecie. Tu mamy podobną sytuację , szkoda tylko, że krytykant w prawdziwie polskim, zaściankowym stylu nie ujawnia danych typu emaill lub tel.kontaktowy. Zapewne gdyby miał obowiązek podania informacji , które ujawniałyby Jego tożsamość to zastanowiłby się nad używaniem słów pejoratywnych takich jak cyt. "k****". Nie znam się zbytnio na muzyce ( poza tym , że skończyłem średnią muzyczną w klasie klarnetu) ale napewno wiem kiedy ktoś gra na żywo, a kiedy udaje. Miałem okazję oglądać zespół Panta Rhei i to nie w Romie. Ciekawostką było to, że klawiszowiec grał na 4 klawiszach, podkreślam grał, zresztą po co się rozpisywać, przecież można pojechać, zobaczyć, posłuchać. Ja nie mam zamiaru bo już dawno jestem po ślubie ale na miejscu innych tak bym zrobił, a nie słuchał jakiegoś niezidentyfikowanego forumowicza.

Klima, ja mam tam tylko wesele :)

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...