Problemy społeczne i zawodowe, mało interesujący przedmiot jednak dzięki niemu możesz nabyć wiedzę na temat praw jakie Ci przysługują podczas przyszłej pracy.

Pracownie komputerowe są jakie są, dla mnie jest to pozytyw ze względu na to, iż zrobienie czegoś na słabszym komputerze bardziej motywuje mnie do napisania np. programu w bardziej optymalny sposób, by wykonywał się szybko. Poza tym jak dla mnie ktoś kto chce studiować informatykę na kierunku Administratora powinien mieć raczej swój sprzęt, który nosi się ze sobą.
Co do zajęć dodatkowych nie mogę się za bardzo wypowiedzieć, jeśli chodzi o sportowe to: siłownia cały czas do dyspozycji, masz specjalne sekcje sportowe na który jak chcesz to chodzi np. futsal, siatkówa, judo etc. Wystarczy tylko chcieć.
Dziekanat: Od dawien dawna dzieje się tak, że gdzie nie gdzie pojawią się błędy, bądź człowiekem każdy może się pomylić.

Podsumowując wszystko co napisałeś zastanawia mnie jedno, skoro cały tok nauczania jest dla Ciebie hmm taki beznadziejny i godzi w Twoje ambicje, dlaczego tam jeszcze studiujesz? zrezygnuj zanim będziesz bronić tytuł inżyniera, bo okaże się że za łatwy temat dostaniesz, bądź że w ogóle inżynier naciągany jest!