cennik

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich!
Chciała bym sie dowiedzieć czy 2000 zł to dużo czy mało za zespół 4 os., który wynajełam na 2004 . dodam, że bedą grać też w kościele a później na weselu, mają profesjonalny sprzęt i bedą musieli dojechaś z Gdyni do Straszyna.
aha i chyba bede musiała im fundnąć jedzonko weselne tj.ok+400zł=2400zł
Prosze was o opinie- ile Wy bedziecie płacić lub ile płaciliście?
Czy jedzenie dla zespołu też było wliczone?
pozdrawiam
pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cennik

Ja płaciłam za zespół 3 osobowy 1200 i musieli dojechać z Gdańska do Zukowa, co było wliczone już w cenę.Oczywiście musieliśmy też zapłacić za ich jedzenie po 80 zł. czyli w sumie 1440 zł.Nie grali w Kościele. Musisz liczyć tak 300 zł.na osobę w zespole.Myślę, że cena nie jest zbyt niska ale też nie jest wygórowana. Powodzenia!

Och.Cena 1200zl jest odpowiednia.

mysle ze to taka norma pewnie sa 4 osoby w zespole. podobno sukces to 70% udanego wesela wiec jesli sa sprawdzeni to warto ich wziac.A sa sprawdzeni mozesz mi dac na nich namiary?

Ja za zespół 3-osobowy płace 2000zł + jedzenie 130zł/os; gra na weselu (12godzin) i na poprawinach (6godzin)

Asiu !
Też ,szukam zespołu i nie wiem czy to dużo ,czy tak powinno być.Ale czy mozesz podać mi ich namiary .Z góry dziękuje.

Bardzo proszę jeśli ktoś ma namiary na dobrą orkiestrę to prześlijcie ;)
modzala@wp.pl

Bardzo drogo zapłaciliście !!!!

Oj chyba nie tak drogo, bo jak chce się miec dobry zespół przynajmniej 3-osobowy to trzeba zapłacić. Ale lepiej to zrobić niż słyszeć wycie i grę człowieka orkiestry :-))

Tak,ale trzeba posluchac jak grają i na jakich instrumentach i czy jest to tylko czlowiek orkiestra z dyskietkami-magnetofonem.

Asiu, ja wynajelam orkiestre(3 osoby) za 1200 zł bez poprawin oczywiscie i nie beda grali w kosciele. A swoja droga czy planujesz slub w straszynie w kosciele św. Jacka? Bo my wlasnie planujemy tam sie pobrac w sierpniu i wesele w hotelu merkury. Moze Ty tez planujesz tam wesele? pozdrawiam, ewa.

A ja polecam prezentera muzycznego na wesele. Cena za całą oprawe wesela( łącznie ze sprzętem, nagłośnieniem, płytami oraz transportem) w woj pomorskim wynosi 700 zł. A w zamian niezapomniane wrażenia weselne oraz zadowolenie gości. Szczegóły www.djrobert.republika.pl lub 678-75-73 lub 0502-997-300

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?