centro obuwie, galeria szperk - proszę o opinie

co sądzicie o tym sklepie, jestem ciekawa Waszych opini? Macie jakies doswiadczenia zwiazane z reklamacjami w tym sklepie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: centro obuwie, galeria szperk - proszę o opinie

Ja wole kupowac buty dobrych firm niz potem latac z reklamacjami, polecam buty caprice i wojas
ceny jak lasocki, a jakosc o niebo lepsza.

Cena sama mówi za siebie. Wolę kupić droższe a pochodzić wygodnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba wojas to akurat nie jest firma godna polecenia, jakiś czas temu zakupiłam sandały za nie małe pieniądze - po 1 dniu noszenia z obcasów powychodziły gwoździe - wojas nie chciał wymienić butów na nowe, 4 razy były reklamowane (za każdym razem odklejali podeszwę i zaklejali starą z powrotem). wysoka cena nie świadczy o jakości buta, np. mam buty ze skóry z deichmanna i nic się z nimi nie dzieje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupiłam w przeciągu miesiaca kilka par butów , fasony mają takie jakie lubię i czarny zamsz , którego w innych sklepach brak, cena rozsądna wiec mozna kupic kilka par i korzystać, bo przecież nie bedziemy nosić butów wiecznie. ogólnie fajny sklep i ciekawe wzory, nie wspominając o promocjach, ja polecam

cała sieć CENTR0 to wielkie chińskie guano omijać szerokim łukiem

zapraszam do Brzeźna, na ul. Gałczyńskiego, sklep odzieżowo - obuwniczy "vip", duży wybór obuwia skórzanego, dobrej jakości i polskich producentów ;) jeśli ktoś ceni sobie małe sklepiki, zapraszam :)

Inne tematy z forum

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...