centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

@wyższa

Przyznałaś sie przed chwilą, że niedostatecznie dokładnie opisałaś problem i obrażasz sie, że na podstawie tego co napisałaś ktoś wyciąga takie a nie inne wnioski. Sorry, ale to chyba nie moja wina, że nie pomyślałaś o tym wcześniej ;] Gdyby to było inaczej ujęte, szerzej, byłyby też inne opinie.
Sama przyznaj, że gdy powodem nieudanego związku jest 3cm za mało we wzroście, w pasie, czy gdzieś indziej, to jest to śmieszne :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem o jakim ptaku Ty czytałeś, ale on pewnie pisał o swojej papudze :))) Takim ptaku z piórami i dzióbkiem. Też fajnym :) A zmiana nicka nie zmieni przecież jego :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

@UT:

Może wreszcie lekarz dobrał właściwą dawkę ;D

A poważnie: Nawet jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz (nie mam wszakże powodów, by Ci nie wierzyć!) to na miejscu exa vel jag.dy zacząłbym nowe życie z nową tożsamością/nickiem. Bez nawiązania do poprzednich (czyli bez np. opowieści o ptaku). Zbyt wiele osób pamięta zbyt wiele z przeszłości. A doprawdy nie są to powody do dumy i chwały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl, poznałam ex'a osobiście i to bardzo fajny facet. Jest po 10-tym i jakoś nie szaleje na forum. Mój dobry wpływ mam nadzieję :))) Ale były akcje, nie powiem. :))) No, polubiłam go i tyle. Można się z nim pośmiać, powygłupiać, iść do kina , na plażę, pogadać. Fajny. Szczery i dobry facet. Wtedy, gdy mnie ostrzegałeś przyznałam Ci rację, a teraz cieszę się, że go poznałam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sadyl, z doświadczenia wiem, że może być odwrotna kolejność :))

@wyższa:

Jak facet będzie "ten" to kompletnie nic Ci nie będzie w nim przeszkadzało. A już szczególnie na początku znajomości.

Ad memoriam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~wyższa, no i widzisz, po lekturze naszych przedziwnych wpisów, sama wyciągasz wnioski ;)))

zresztą już ok, nie będę się spinać ;)
a jeśli chodzi o temat wątku to powoli dochodzę do wniosku, że po prostu to chyba nie ten facet i za dużo nas różni innych ważniejszych niż wzrost spraw...tyle w temacie, więc może czas go zakończyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@kosmitka po 1sze nigdy w życiu nie rozwiązywałabym problemu wg opinii z forum, po 2gie chętnie wysłucham krytyki, tylko że jest istotna różnica między krytyką a dosr..ywaniem i wymyślaniem głupot...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

~wyższa
"Jednak nie usprawiedliwia to Was aby przeprowadzać lincz
smutne to, że tak wygląda to forum"
nikt tu nikogo nie linczuje, a forum ma to do siebie, że każdy może tu wyrazić swoje zdanie
chyba nie oczekiwałaś, że wszyscy pogłaszczą Cię po główce i podadzą Tobie złoty środek na rozwiążanie problemu
na forum można się wygadać, posłuchać opinii innych, ale to my sami musimy zmierzyć się z problemem ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozostaje Ci się po prostu tym nie przejmować...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@sadyl nie tłumaczę się, ale mam w sobie trochę samokrytyki, co niektórym tu też by się przydało...a nie zj..ć mogłabym w realu, nie chcę mi się pluć jadem jak inni tutaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pan @Sam i @Martinez są mistrzami w tworzeniu plotki - trochę dodać, przekręcić fakty, wyolbrzymić...powstaje ciekawa historia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyższa, nie marudź ;)
Forum jest ok - a jak Cię ktoś wk.. to należało go zj..ć a nie się krzywo tłumaczyć :D

"Znają się od miesiąca, spotkali się ze 4 razy, całowali się - to już związek?"
Dzięki Mo_ za zrozumienie ;) - a jednak można było zrozumieć

Zaglądam tu teraz po kilku dniach i może faktycznie użyłam kilku niefortunnych zwrotów, może słabo wyjaśniłam sytuację...
Jednak nie usprawiedliwia to Was aby przeprowadzać lincz
smutne to, że tak wygląda to forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Sadyl "
Po prostu: spostrzegawczy"
jakoś mnie to nie dziwi ;))

@μ:

Zaraz tam okrutny...Po prostu: spostrzegawczy ;]

Może ex forum pomylił:-)

Sadyl, jesteś okrutny ;)))

W drugiej kolejności.
W dni pomiędzy ok. 15-tym a 10-tym następnego miesiąca ;]

Inne tematy z forum

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...

Biały związek (8 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!