centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Jej Wysokość,
Odpowiedz sobie czy ten facet to ten, dla którego chcesz zaktualizować swoje marzenie o rycerzu. Czy dla niego chcesz walczyć ze swoimi kompleksami i znosić to, że inni mogą Was wytykać palcami. Może to nie ten, a może to po drugiej stronie jest problem - wtedy będzie się pojawiał również w kolejnych relacjach... niestety.
Ja też rozglądam się za wyższymi, barczystymi - obie mamy dobry gust ;) ale kiedyś spotkałam się z chłopakiem ciut niższym, byliśmy razem na weselu i nawet w obcasach czułam się przy nim spoko, nie pomyślałam, że jest mało męski.

Zauważyłam, że w tym wątku panie raczej rozumieją autorkę a panowie bardzo się oburzają tym, że dziewczyny patrzą na wygląd (wzrost, muskulatura), hmmm....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jejku, ale glupoty tu wypisujecie..... Wyzszy, nizszy..... szkoda czasu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ciekawe czy mozna sie jakos z pania wyzsza skontaktować?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie, randall, po prostu są problemy i PROBLEMY... ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ten wątek to jakiś żart...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyższa- jak nie będziesz wiedziała jak rzucić niższego, to pokaż mu wątek który założyłaś... Nie będzie stawiał oporów i sam odejdzie.

Niulka i Kosmitka, ode mnie też macie kciuki w górę:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niulka, masz ode mnie kciuk w górę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jestem z mężczyzną ode mnie niższym. Czemu? Bo ma wyjątkową osobowość. Facet jest tak fajny i tak męski, że niejeden wysoki może mu zazdrościć :-) Nigdy nie pomyślałabym, by jego wzrost mógłby być przeszkodą w czymkolwiek. Zastanów się czy to na pewno "ten" facet.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

@wyższa a ja rozumiem o czym piszesz. Sama mam 180 cm wzrostu i nawet przy facecie mojego wzrostu czułam się głupio. na początku może to nie przeszkadzać, lub mało ale z biegiem czasu zacznie coraz bardziej, a jak sama widzisz wątpliwości już są. Wiem,że takie pary gdzie kobieta jest wyższa czesto później się tego wstydzą , choć nie chcą o tym mówić . Najważniejszy jest charakter, to wiadomo , ale centymetry też mają znaczenie :) Zauważ,że wielu facetów twierdzi,że rozmiar nie ma znaczenia, jednak sami wybierają raczej babki z większym biustem. Stwierdzenie : mały ale wariat mnie osobiście śmieszy , ale odbiegam od wątku ;P
Rozmiar ma znaczenie i skoro przeszkadza już teraz to później nie będzie lepiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ilona, dokładnie to co piszesz. Nic nas nie powinno dziwić..... a jednak czasami szczęka opada ;))))

Przemija postać tego świata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieskromnie przypomnę, że oprócz miłości świstaków, to forum już chyba wszystko widziało :)...malowanie paznokci, odkurzanie, moczenie kija, receptury drinków, wybór szpilek, bliźniaki, siostry, trójkąty, trumienki, dropsy i demony....i pewnie wiele innych...więc nic już Was nie powinno dziwić :):):)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Czytam i po prostu nie wierzę."
@Cross - nic dodać, nic ująć ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wierzący jesteś,tak jak ja;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czytam i po prostu nie wierzę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

albo... bruslejki ^^

on adidasy na podwyższeniu, ona sandały tzw jezuski ;)))

zostaliście przyłapani jako forumowi celebryci hihihi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

koniecznie:-)

A widzisz... trzeba okna zamykać i rolety opuszczać ;)

Inne tematy z forum

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

czemu faceci zdradzaja? (135 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...