centymetry

Moi drodzy krótko: cudowny wspaniały przystojny facet, który przychyla mi nieba, ale 3-4cm niższy ode mnie...męczy mnie to
brak silnych dużych ramion=brak poczucia bezpieczeństwa,
nie wiem czy będę umiała być z nim szczęśliwa...wiem to tylko wzrost...
ale nie osądzajcie tylko podzielcie się swoimi doświadczeniami proszę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 55

Re: centymetry

Jej Wysokość,
Odpowiedz sobie czy ten facet to ten, dla którego chcesz zaktualizować swoje marzenie o rycerzu. Czy dla niego chcesz walczyć ze swoimi kompleksami i znosić to, że inni mogą Was wytykać palcami. Może to nie ten, a może to po drugiej stronie jest problem - wtedy będzie się pojawiał również w kolejnych relacjach... niestety.
Ja też rozglądam się za wyższymi, barczystymi - obie mamy dobry gust ;) ale kiedyś spotkałam się z chłopakiem ciut niższym, byliśmy razem na weselu i nawet w obcasach czułam się przy nim spoko, nie pomyślałam, że jest mało męski.

Zauważyłam, że w tym wątku panie raczej rozumieją autorkę a panowie bardzo się oburzają tym, że dziewczyny patrzą na wygląd (wzrost, muskulatura), hmmm....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jejku, ale glupoty tu wypisujecie..... Wyzszy, nizszy..... szkoda czasu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ciekawe czy mozna sie jakos z pania wyzsza skontaktować?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie, randall, po prostu są problemy i PROBLEMY... ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ten wątek to jakiś żart...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyższa- jak nie będziesz wiedziała jak rzucić niższego, to pokaż mu wątek który założyłaś... Nie będzie stawiał oporów i sam odejdzie.

Niulka i Kosmitka, ode mnie też macie kciuki w górę:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niulka, masz ode mnie kciuk w górę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jestem z mężczyzną ode mnie niższym. Czemu? Bo ma wyjątkową osobowość. Facet jest tak fajny i tak męski, że niejeden wysoki może mu zazdrościć :-) Nigdy nie pomyślałabym, by jego wzrost mógłby być przeszkodą w czymkolwiek. Zastanów się czy to na pewno "ten" facet.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

@wyższa a ja rozumiem o czym piszesz. Sama mam 180 cm wzrostu i nawet przy facecie mojego wzrostu czułam się głupio. na początku może to nie przeszkadzać, lub mało ale z biegiem czasu zacznie coraz bardziej, a jak sama widzisz wątpliwości już są. Wiem,że takie pary gdzie kobieta jest wyższa czesto później się tego wstydzą , choć nie chcą o tym mówić . Najważniejszy jest charakter, to wiadomo , ale centymetry też mają znaczenie :) Zauważ,że wielu facetów twierdzi,że rozmiar nie ma znaczenia, jednak sami wybierają raczej babki z większym biustem. Stwierdzenie : mały ale wariat mnie osobiście śmieszy , ale odbiegam od wątku ;P
Rozmiar ma znaczenie i skoro przeszkadza już teraz to później nie będzie lepiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ilona, dokładnie to co piszesz. Nic nas nie powinno dziwić..... a jednak czasami szczęka opada ;))))

Przemija postać tego świata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieskromnie przypomnę, że oprócz miłości świstaków, to forum już chyba wszystko widziało :)...malowanie paznokci, odkurzanie, moczenie kija, receptury drinków, wybór szpilek, bliźniaki, siostry, trójkąty, trumienki, dropsy i demony....i pewnie wiele innych...więc nic już Was nie powinno dziwić :):):)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Czytam i po prostu nie wierzę."
@Cross - nic dodać, nic ująć ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wierzący jesteś,tak jak ja;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czytam i po prostu nie wierzę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

albo... bruslejki ^^

on adidasy na podwyższeniu, ona sandały tzw jezuski ;)))

zostaliście przyłapani jako forumowi celebryci hihihi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

koniecznie:-)

A widzisz... trzeba okna zamykać i rolety opuszczać ;)

Inne tematy z forum

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

czemu faceci zdradzaja? (135 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...