cesarka

Temat dostępny też na forum: Grabówek Rodzina i dziecko
Witam. Jestem w 36 tygodniu ciąży,będę miała cesarkę. Dziewczyny jaki szpital polecacie? Zastanawiam się nad Wejherowem lub Kartuzami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cesarka

Hej. Ja jestem w 37 tc i również będę miała cesarkę. Będzie przeprowadzona w Wejherowie. Od początku byłam zdecydowana. Pozdrawiam

ja miałam na Zaspie, wprawdzie ładny czas temu ale nie sądzę żeby się wiele zmieniło
byłam bardzo zadowolona z samego zabiegu, z warunków na oddziale i z opieki pielęgniarskiej, nie miałam żadnych problemów zdrowotnych po operacji - blizna jest mała i wygląda nieźle (a nic szczególnego z nią nie robiłam :))

Polecam Wejherowo. Jestem po dwóch cieciach i na prawdę nie można się do niczego przyczepić. Polecam wykupić sale jednoosobowa po cięciu.

Ja też polecam Wejherowo. :)

a miałyście umówiony termin, czy czekałyście na skurcze?

Ja miałam umówiony.

moja lekarka powiedziala, ze lepiej poczekac na poczatkowe skorcze i wtedy jechac do szpitala.

Też się spotkałam z tą opinią. Ale to nie dotyczy sytuacji, gdy ciążę trzeba kończyć nie czekając na poród naturalny. :)

Inne tematy z forum

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...