chamski kierowca linia 127

Nie spodziewałam sie takiej ekspresji złości na złożony na 2 czesci banknot(20zl)..mianowicie kierowca widząc go nakrzyczal na mnie ze dlaczego taki zgnieciony mu daje, czy nie moglam go uprzednio wyprostować? Stwierdził że skoro on mi daje taki wyprasowany bilecik to chce taki sam wyprasowany banknot. Po czym zgniótł bilet w kulke i rzekł"i co, pani mi daje taki banknot to ja daje taki bilet". Podziękowalam i wyszlam bo nie mialam zamiaru jechac z takim kierowcą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: chamski kierowca linia 127

i bardzo dobrze zrobił a poza tym chyba wyrazie jest napisane że sprzedaż biletów za odliczoną kwotą a o biletomacie nie wspomne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Burak jestes
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trzeba bylo spisac numer tego chama. Ale jak tu sie dziwic. Mam wrazenie ze oni ich chyba tego uczą, takiego chamstwa. Jaki prezes taka firma
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szkoda, że nie spisała Pani numeru służbowego kierowcy. Ja parokrotnie byłam świadkiem chamskiego zachowania kierowcy właśnie autobusu linii nr 127, do tego stopnia, że potrafię opisać dokładnie tego pana, mam spisany też jego numer służbowy. Taki łysy, starszy pan, w okularach - buc pierwszego sortu. Ostatni incydent z jego udziałem jaki pamiętam: nastolatki miały odliczoną kwotę na bilety, ale większość tej kwoty to były drobniaki, tzw. "żółtki" - odmówił im sprzedaży biletów, pienił się, że nie będzie tego liczyć, dziewczyny wysiadły z autobusu, tylko dlatego, że dziad miał akurat zły dzień i wyładował się na nich.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiele razy miałam taki przypadek właśnie w 127, kiedyś kierowca nie miał mi wydać 20 groszy to powiedziała, że nie chcę wystarczy bilet, a on że nie i już, jechałam na gapę bo do pracy się spieszyłam. Najgorsze jest jednak ich mruczenie, trąbienie na innych, bo sami wymuszają pierwszeństwo, jadą na czerwonym świetle, a najgorsza była Pani kierowca który całą Myśliwską trąbiła na rowerzystę który jechał brzegiem ulicy gdzie wyraźnie jest zaznaczone, że to pobocze dla rowerzystów. Szczyt chamstwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1