chamstwo kierowcy firmy DAJAN TAXI,oraz telefonistki w tej firmie
W dniu 21 maja 2011 zaparkowałam auto w gdańsku przy MADISON-nie na ul.Gnilnej na miejscu dla osób niepełnosprawnych.Jestem osobą niepełnosprawną ruchowo.Po przyjściu do auta zauważyłam zaparkowaną taksówkę firmy DAJAN kol.białego rej.GD7565T,który blokował mi wyjazd z miejsca parkingowego dla niepełnosprawnych.Nie zareagował na włączenie kierunkowskazu i biegu wstecznego,zmuszona byłam użyć klaksonu(choć nie lubię tego robić),kierowca nawet nie spojrzał w moją stronę,rozmawiając przez telefon.zmuszona zostałam do wyjścia z samochodu,podejścia do kierowcy taxi i poproszenia go aby umożliwił mi wyjazd z miejsca dla niepełnosprawnych.Jakie było moje zdziwienie kiedy usłyszałam od kierowcy że na kursie prawa jazdy uczą jaj kręcić tym "KÓŁKIEM"aby wyjechać.zrobił to z ironicznym uśmiechem na twarzy.z takim chamstwem ze strony taksówkarza się jeszcze nie spotkałam .po powrocie do domu zadzwoniłam do DAJAN TAXI, gdzie pani telefonistka na początku potwierdziła że taki pojazd jeżdzi w tej firmie ,natomiast po usłyszeniu co się stało -zaprzeczyła wręcz ze to pomyłka i taki pojazd u nich nie jeżdzi,i nie będzie udzielać żadnych informacji,a tak w ogóle to nie ma ochoty rozmawiać,i mam się rozłączyć bo blokuję linię.