chamstwo !!!!!

Temat dostępny też na forum: Rock'N Roll
kupiłem u nnich gitare epiphone les paul standard eb w krakowie .sprzedali mi jakiegoś złoma który ma 8 wad i to bardzo cięzkich z wielką łaską i kłutnią przyjeli mi na reklamacje teraz gitara jest na reklamacji jeszcze bo miała byc 21 dni a jest już 28dni i wogóle niedzwonią a mieli.niedali mi karty gwarancyjnej specjalnie bo wiedzieli ze gitara jest uszkodzona. jeszcze niewidziałem gorszego sklepu i gorszych oszustów od nich.co oni mają tam to jest nic niewarte swojej ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

RE: chamstwo !!!!!

Opinia powinna dotyczyć sklepu w Gdańsku, a nie sklepu 600 km dalej w Krakowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chamstwo !!!!!

Przecież zawsze jak się coś kupuje to się to ogląda. Jak nie patrzyłeś dokładnie na gitarę to Twój problem. Maksymalny czas naprawy to 2 tygodnie, po tym upływie czasu zgodnie z prawem sklep powinien oddać ci pieniądze.

Re: rrrr

ale oni powiedzieli ze 21 dni i czekam i niedzwonia i wkoncu zadzwoniłem i powiedzieli ze dopiero wysałali giatre do sewisu i powiedzili ze bedzi za 7 dni a była 2 i poł tygodnia i zanim gitara wróciłą do mnie po 1 miesiacu i 18 dniach. oczywiscie panowie w serwisie w sopcie spieprzyli lakier pekł im i cały przód porysowali zgłosiłem to do sklepu. jak dokrecali srube przy uchwycie paska. nieoddali tylko sie kłucili ze oni niewiedzą co się z nią dzieje tylko gadali do mnie { niech pan sie cierzy ze panu przyjelismy bo inny by nieprzyjoł} jeszcze pan sprzedawca mowił o kosztach jakie na niego czekają.a gitara miałą 8 wad. i dostałęm karte z napisem ze z lakierem jest wszystko dobrze a binding na gryfie jest katasroficznie zrobiony i nagłowce są ubytki lakieru.

tylko ze tamtym w krakowie sie spierzyło i zabrali od razu gitare do pudełka. ja niewiem co to za sklep który przyjmuje taki uszkodzony towar do sklepu a ozniej to sprzedaje . te 2 tygodnie naprawde jakos sie duzyły.

FAJNIE - a co to ma wspólnego z Gdańskiem?

Może z Gdańskiem nie wiele ...ale z Sopotem tak.
Ponieważ , dystrybucją oraz serwisem gwarancyjnym dla sieci wszystkich sklepów muzycznych ROCK'N' ROLL w przypadku gitar m-ki Epiphone zajmuje się firma LAUDA ROCK N ROLL Sp. z o.o.Sopot
ul.Leśna 15A/1.