Byłam . (1) Byłam, większość fantów obecnie trzeba zamawiać, ale cenowo niektóre rzeczy... Storm Fatalna, wręcz dramatyczna obsługa (3) Sprzedawcy traktują klienta jak intruza. Na pytania odpowiadają nieuprzejmie,... Uberschall Zakup Nagłośnienia (2) Potrzebowałem nagłośnienia do klubu...pracownik po godzinach podjechał do... Saber
chamstwo !!!!! (7) kupiłem u nnich gitare epiphone les paul standard eb w krakowie .sprzedali mi... stracony klient RNR w Gdańsk Manhattan (1) Byłem dziś po raz pierwszy i jest bardzo ok.Obsluga , sprzęt i reszta się... Mandaryn super (1) bardzo dobra obsługa miła i ogromna wiedza na temat instrumentów i nagłośnienia Mariusz Falkowski Krętacze (3) Kupiłem (u nich w Warszawie) trzy dni temu studyjny subwoofer z uszkodzonym... Rafał Super (1) Obsługa bardzo miła. Ogólnie sklep nie do końca na 6 bo nie ma paru marek... Filip Wiele razy (1) Na tle innych sklepów - Pro - nic więcej... Dany RNR Gdańsk - THE BEST (1) Najlepszy sklep w 3mieście, zawodowy sprzęt światowej klasy. Marshall,... Stały Klient Słaba obsługa (2) Sporo sprzętu ale obsługa mizerna (czekałem 10 minut i nikt do mnie nie... Tomek Kredek - opinia (1) Genialny sklep. Obsługa bardzo przyjazna i fachowa. Pan kierownik pierwsza... Kredek Najlepszy sklep w Trójmiescie (1) Świetny sklep, bardzo dobra obsługa oraz wybór instrumentów jakim nie mogą... Cyprian