chcesz nauczyć się jeździć to z osk mini
Witam,w dniu 23.06.2015 otrzymałam wynik pozytywny za część praktyczna i to za pierwszym razem.Osk mini polecam osoba które naprawdę chcą uczciwie się przygotować do bycia kierowcą.Cześć teoretyczna była wekendowa przyspieszona z p.Dariuszem.Bardzo fajnie i zrozumiale podana można bylo pytać i dyskutować aż do zrozumienia o co chodzi.Jazdy miałam z p.Przemkiem.Jest to instruktor godny polecenia poza dużym poczuciem humoru posiada dużą wiedzę która przekazuje w zrozumiały sposób.Wszelkie manewry super wytłumaczone nie schematycznie co bardzo mi się przydało podczas egzaminu(wybroniłam się na placu manewrowym przy rękawie).Egzamin wewnętrzny z p.Krzysztofem, super sprawa ,poległam ale dzięki temu mogłam uzupełnić swoje braki i oswoić się z otoczką egzaminacyjną.Jedna godzinna z p.Jackiem jeszcze bardziej oswoiła mnie z atmosferą egzaminacyjna.Sam egzamin czysta przyjemność.Propozycje dokupienia jazd uważam za słuszne ponieważ w 30h to ciężko jest nauczyć się super jeździć.Pozdrawiam i szczerze polecam.