Kolano Banino - opinia (1) Doktor rzeczowy, kompetentny, bardzo życzliwy. Diagnoza, leczenie,operacja na... Kolano Banino Dr Laskowski najlepszy ortopeda w Trójmieście (1) Znakomity lekarz. Rzeczowy, kompetentny, bardzo życzliwy pacjentowi. Stawia... GSK Nie polecam -- buta,wyrafinowanie,cwaniactwo (2) Prywatnie może jest dobrym lekarzem. Natomiast państwowo z NFZ przyjmuje w... user_13769282798
Doskonały lekarz (1) Leczę się u dr Macieja Laskowskiego od kilku lat. Jestem bardzo zadowolony z... KrzysztofK DOBRY FACHOWIEC (1) Dr. Laskowski bezbłednie rozpoznał u mnie złamanie w trzech miejscach... HJ NIE POLECAM ORTOPEDY DZIECIĘCEGO M. LASKOWSKI!!!!!!!!!!! PORAŻKA PO CALOŚCI !!! (1) WIZYTA MOJEGO 3 LATKA TRWAŁA 2 MIN ! WIĘCEJ ZAJEŁO MI JEGO ROZEBRANIE I... mama 3 latka Umowiony zostalem na sobote na 10 rano na wizyte w sopocie. Gabinet zamkniety (1) J.W. Telefon nie odpowiadal. adrian DR LASKOWSKI JEST MISTRZEM SZTUKI LEKARSKIEJ !!!!!!! (1) W połowie grudnia byłem operowany przez DOKTORA LASKOWSKIEGO w puckiej... Marion Błędna diagnoza (1) Pan doktor źle ocenił kontuzję . Wycenił moja operacje ( nie patrząc na... Zenek godny polecenia (1) trafna diagnoza,fachowosc,konkretnosc.Zycze sobie i innym aby takich lekarzy... krystyna z irlandi Opinia. (1) Do Dr. Lasowskiego trafiłam z polecenia znajomych, już w ciągu miesiąca... Stężyczanka dobry lekarz (1) Wszystkim śmiało mogę polecić Pana Laskowskiego, po wypadku samochodowym... marta ODRADZAM KAŻDEMU!!! (1) Dzisiaj byłam u doktora z prosba o przyjecie mojego 6 letniego dziecka ktore... MAMA Opinia (1) Bardzo dobry fachowiec. Dr.Laskowski to lekarz, dla którego pacjent to przede... Maciej KOLANO (1) Bardzo dobry lekarz, szybko i trafnie zdiagnozował uszkodzenie łąkotki.... Marek MALBORK (1) Polecam !!!Niestety jestem częstym gościem doktora Laskowskiego ... ale za to... TC Szukasz dobrego ortopedy? Polecam dr Laskowskiego (1) Dziękuję za pomoc przy rekonstrukcji więzadła krzyżowego kolana ACL.... Tomasz Pełen profesjonalizm (1) Dr Laskowski to przede wszystkim profesjonalista - po udaniu się do niego i... Bartosz Profesjonalizm (1) Dokładne szybkie działanie lekarskie, życzliwość, zainteresowanie i... Anna Profesjonalizm i zaufanie (1) Jestem zachwycony kontaktem - uprzejmy, bezpośredni, rzeczowy - krótko mówiąc... Jedrzej