chrypka u niemowlaka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam, Moja Zosia wczoraj była pierwszy raz na basenie, przez cały dzień nie miała żadnych objawów a wieczorem mocno płakała przed zaśnięciem, albo była tyle zmęczona albo ja brzuszek bolał. Myśleliśmy, ze to brzuszek bo zjadła wczoraj całe jabłuszko i potem puszczała mega bąki, no i w płaczu zasnęła i spała ładnie do 9 i obudziła się z chrypką:(
czy daje się coś dziecku na ta chrypkę??

poza tym jest pogodna i się pięknie bawi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chrypka u niemowlaka

kuba miał włąśnie wirusowe zapalenie gardła- objawy gorączka i katarek lek., płakał przy zasypianiu i jedzeniu budził sie w nocy. u lekarze dostał wapno, wit c i ibufen.

możesz kupić Tantum verde i popsikać gardełko , mogla sie napłakać i stad chrypka ale może też być tak ze opary chloru z basenu podrażniły jej gardło - ja sama tak mam , że po basenie przez jakiś czas mam chrypę

no właśnie nie ma ani kataru ani gorączki
tylko chrypka

u mnie mała ma chrypke jak sie duzo na płacze :)

chyba też od płaczu, bo wczoraj pierwszy raz tak mi płakała:/

już zrobiłam inhalacje, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie

Inne tematy z forum

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...