ciekawie !
tak jak w opinii numerycznej - naprawdę przesympatyczne panie, które zaskakująco pozytywnie potrafią obchodzić się z klientem, nie robią niczego ' byle jak ' czy ' na szybkiego ' a konkretnie, dokładnie i bez pośpiechu. I całe szczęście, bo w poprzednim salonie, jak zrobiłam pedicure, to następnego dnia odpadł, a tu, odziwo (!) pani Agnieszka dokonała cudu na moich stopach ! wszystko ładnie sie trzymało i bez odprysków !
Co do wystroju... każdy ma swój gust :) ja lubię inne kolory, aczkolwiek jest czysto, schludnie i widać, ze salon jest zadbany :)
ceny - zależy co się chce. oczywistym jest, że za darmo nic się nie dostanie. niektóre wyższe, niektóre cudownie niskie. ale ze względu na jakość obsługi, myślę, że nasze portfele nie powinny płakać :)
podsumowując - z czystym sumieniem - polecam :)
Co do wystroju... każdy ma swój gust :) ja lubię inne kolory, aczkolwiek jest czysto, schludnie i widać, ze salon jest zadbany :)
ceny - zależy co się chce. oczywistym jest, że za darmo nic się nie dostanie. niektóre wyższe, niektóre cudownie niskie. ale ze względu na jakość obsługi, myślę, że nasze portfele nie powinny płakać :)
podsumowując - z czystym sumieniem - polecam :)