Bardzo zadowolona klientka (1) Serdecznie polecam. Skorzystałam z makijażu permanentnego i jestem zachwycona... Julita ciekawie ! (4) tak jak w opinii numerycznej - naprawdę przesympatyczne panie, które... Asia K. Nie polecam salonu fryzjerskiego. (2) Salon fryzjerski absolutnie nie jest godzien polecenia gdyż szkoda włosów.... NIckole
Gorąco polecam (1) Studio jest bardzo elegancko urządzone, pani Agnieszka która wykonywała mi... Magda Patrycja - opinia (1) Obsługa salonu bardzo profesjonalna .Zabiegi na każdą kieszeń. Salon bardzo... Patrycja Rewelacja (1) obsługa jest genialna, pełen profesjonalizm, panie pracują w czystych... Ewa Serdecznie polecam makijaż permanentny! (2) Skorzystałam z makijażu permanentnego kreski na gónej powiece. Byłam naprawdę... Karolina Polecam gorąco. (1) Witam,robiłam w tym salonie najpierw brwi,póżniej kreski.Jestem bardzo... Ewa GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Obie Panie to profesjonalistki a do tego fantastyczna atmosfera i przystępne... Bernadeta SUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!! (1) Polecam wszystkim serdecznie.Profesjonalna obsługa,miła atmosfera.Zabiegi... Gosia Profesjonalnie (1) Profesjonalnie wykonany zabieg, spokojnie z opanowaniem, po cichutku,... Krystyna FANTASTYCZNIE !! (1) Nie byłam do końca przekonana, czy pójść czy nie, ale się nie zawiodłam !! i... Magda