co myślicie o foteliku meggy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy kupiły byście taki fotelik od 9-36 kg dla 9 miesięcznej dzidzi bo ja się zastanawiam ale nie jestem pewna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co myślicie o foteliku meggy

Widziałam w "Pytanie na śniadanie" wypowiedzi pana z fotelik.info - ocenił ten fotelik jako jeden z gorszych.

http://allegro.pl/item685852214_super_foteliki_meggy_galaxy_9_36kg.html
chodzi o taki dokładnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zdecydowałabym się na wożenie dziecka w tym foteliku. Na zdjęciu wygląda bardzo kiepsko, a przecież tutaj chodzi o bezpieczeństwo naszych dzieciaczków.

http://fotelik.info/pl/testy/

Tutaj nie wypadł dobrze. Może da się kupić coś z lepszą oceną, w zbliżonej cenie?

nie kupiłabym - wolałabym troszkę zaoszczędzic i kupić coś porządnego - osobiście mam maxi cosi tobi ale jest drogi

dobry i w mniejszej cenie chicco key 1

Ja się zastanawiam nad zakupem takiego: http://allegro.pl/item677327050_nowosc_fotelik_kiddy_comfort_pro_9_36kg.html
Albo recaro. Tyle, że ceny są zniewalające. No, ale chodzi o bezpieczeństwo malucha.

cytrusek - ja kupilam ten fotelik z mysla, ze bedzie w samochodzie dziadkow, z ktorymi syn bardzo rzadko jezdzi. Kupilam go dla starszego syna (ma prawie 3 lata) i nigdy w zyciu nie kupilabym go po raz drugi!!! A tym bardziej nie dla tak malutkiego dziecka.
Jest okropny, dziecko nie moze sie zdrzemnac, bo glowa lata na boki i do przodu, caly czas ktos musi siedziec z mlodym z tylu, zeby trzymac mu glowe jak zasnie!!!!
w naszym aucie mamy maxi cosi priori i z niego jestem bardzo zadowolona, bo jak mlody zasnie, to rozkladam fotel i dziecko bezpiecznie jedzie.

Dokładnie tak jak dziewczyny piszą, tutaj chodzi o bezpieczeństwo naszego malca.
Myślę, że można zaoszczędzić na wózku, zabawkach itd, ale fotelik to bezpieczeństwo nr 1
Moze warto odłożyć parę złotych więcej i kupić coś bezpieczniejszego i wygodniejszego.

nie kupiłabym. W życiu. My mamy Chicco Key 1 X-Plus, który polecam. Jest to naprawdę dobry fotelik za przystępną cenę.

ja raczej nie kupiła bym takiego fotelika dla takiego szkraba
nie polecam chyba lepiej kupić używany lepszej jakosci jak kogos nie stac na nowy

sory może zabrzmi to nie fajnie ale ja nie skrzywdziła bym tak swojej córuchny ma tez 9 miesiecy taki fotelik dla takiego dzidzusia nieeeeeeeeeee stanowczo nie a jak on ma sie w nim zdrzemnąć taki fotelik jest dla duzo starszych dzieci min moim zdaniem 1,5 roku

popieram koleżanke co to wogóle za pomysł zeby takie dziecko pchac w krzesło

dla mnie ten fotelik nie jest dla żadnego dziecka...

musisz kupować fotelik 9-18 kg one są lekko pochylone - ten nie nadaje się dla 9 m dziecka - raczej dla dziecka tak ok. 3 lat wzwyż to się nadaje jak już przypinasz dziecko pasami samochodowymi bo te co są można zdemontować. Potem mozna z niego zrobić siedzisko.
Ten fotelik nie jest zły, jest dosyc solidny - nie styropianowy ale z mocnego plastiku , ja mam taki dla 4,5 latka i sprawdza się dobrze.

wcześniej jak mój syn był mniejszy mieliśmy Maxi-cosi

gratuluje rodzicom ,którzy są na tyle bezmyślni kupując taki fotelik oszczędność może i jest ale bezpieczeństwa brak

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....