co na śniadanie dla roczniaka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny podpowiedzcie jakies pomysły na śniadanko dla rocznego dziecka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co na śniadanie dla roczniaka

1. kaszka
2. jajecznica z jednego jajka na maśle smażę
3. kanapeczka z wedlinką lun serem
4. paróweczka z chlebkiem
5. jajo na twardo, chlebek
6. placuszki jablkowe

to do tej pory jadlo moje dziecko. raz zje dużo raz mało

mój synek szaleje za parówkami tylko musisz wybrać te dobre czytaj skład ja z czystym sumieniem moge polecić berlinki. Bo te co są rekomendowane dla dzieci to szok jak przeczytasz skład to same śmieci tam pchają. Jeszcze naleśniki, kanapka z wędlinką, często kładę na talerzyk do tego jakąś rzodkiewkę, świeżego ogórka wyciągam różne rzeczy z lodówki i synek sam wybiera co je.

http://forum.trojmiasto.pl/Przepisy-na-dania-dla-dzieciaczkow-t185591,1,16.html obiadki i śniadania :)

http://forum.trojmiasto.pl/co-do-jedzenia-dla-11-miesiecznego-dziecka-t172086,1,16.html

Ja najczęściej daję normalny twaróg 3 krotnie mielony np. maluty z odrobiną jogurtu nat.i cukrem waniliowym, lub kanapeczkę z wędlinką, paróweczkę, płatki owsiane z cynamonem lub budyń :) Czasem daję też owoce ze słoiczka, ale wybieram te od 9 m-ca (bobovita) z dodatkiem jogurtu, płatków owsianych, twarożku, śmiatanki itp. :)

Inne tematy z forum

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...