co powiecie na temat wozka Deltim Fokus?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
No wlasnie, witam, czekam na opinie, z gory dziekuje i pozdrawiam:)...???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co powiecie na temat wozka Deltim Fokus?

chcialam kupic ten wozek ale sie rozmyslilam - po pierwsze i co wazne ma niewielkie kolka - na zime srednio sie nadaje, fotelik grillo z zestawu nie wydaje mi sie szczegolnie bezpieczny, na stronie z testami fotelikow nie znalazlamgo wcale. Ponoc jest mocno awaryjny i kolka okropnie skrzypia.
Polecam forum na www.edziecko.pl - tam jest duzo postow na ten temat.
Ja po dlugich namyslach zdecydowalam sie na Bartatine firmy Jedo - mial dosc pozytywne opinie i duze, porzadne kola poza tym sklada sie dosc zgrabnie i wejdzie mi do bagaznika

Pierwsza moja mysla byla Emmaljunga Smart, fantastyczny wozek, ale jednak troche szkoda nam pieniedzy - dziecko i tak dluzej niz 1,5 roku w takim raczej nie pojezdzi - Bartatina jest do niego podobna a o 1000 PLN tansza.....

dzieki micka, a mozesz dac namiar na stronke z testami fotelikow?

to ile kosztuje wozki?
3000zl?

image

Emmaljunga ma świetne wózki. Wiem bo pisałam prace licencjacką na podstawie ich firmy bo moj brat tam pracował. Ale to fakt są drogie . Teraz podejrzewam że te naprawde full wypas, 3- funkcyjne to mogą nawet 3000-4000zł kosztować.

emmaljunga smart (gondola+spacerowka) kosztuje w tej chwili 1700 PLN. Najdrozsze sa w zasadzie wozki firmy Mutsy.
My ccemy kupic wozek firmy Jedo, kosztuje jakies 700-800 PLN. Nie zakladamy ze wozek ma przetrwac 3 dzieci a i jak tylko sie da i dziecka na tyle urosnie i zacznie chodzic ze bedzie moglo bezpiecznie jezdzic w spacerowce - parasolce (takiej ktora leciutko sie sklada) to chcemy kupic taki wozeczek. Wolelismy kupic wypasiony fotelik do samochodu.

strona z testami fotelikow:

http://fotelik.info/

pozdrawiam

Ten za 1700 to chyba ich jakiś jeden z tańszych bo z tego co widze to ceny są dużo wyższe ;-).
http://familyshop.com.pl/marka.php?marka=Emmaljunga

Inne tematy z forum

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

Teściowie. Nie mam siły już. (9 odpowiedzi)

Jestem 6 lat po ślubie. W trakcie narzeczenstwa wszystko słodko, co niedzielne obiadki,...