co robic?

y ktos madry by mogł mi powiedziec co mnie czeka gdy mam zadłuzony kredyt mieszkaniowy , czy juz mam sie pakowac i ma ulice szukac miejsca pod mostem czy mam szanse sie dogadac z bankiem o jakes ugody
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co robic?

Pod most !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spróbuj się dogadać, w twarz nie dostaniesz a lepiej tak niż się chować po kątach tego żaden pożyczkodawca nie lubi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Im dłużej jesteś dłużnikiem banku, tym dla banku lepiej - więcej zarobi. Żaden bank nie lubi zostać z niesprzedawalną nieruchomością i zawsze można się "dogadać".
Co do pakowania walizek, to do tego momentu jeszcze dłuuuga droga ale nie warto na tę drogę wchodzić, bo ciężko z niej zawrócić. Zatem proponuję wystąpić do banku o zawieszenie rat na jakiś czas i podjąć próbę zrestrukturyzowania zadłużenia. Bank, jeśli masz stałą pracę, powinien przystać na Twoją propozycję. Tak jak napisała Przedmówczyni - tylko się nie chowaj, bo to nic nie da.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...