co sądzicie o dj.......

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy może ktoś napisać opinię o dj roberciea z Redy? Prosimy o opinię osoby, które znają dj roberta z Redy i bawiły się na weselu, które prowadził. Osoby z branży proszę aby nie pisały bo z doświadczenia wiemy co napiszą (przepraszamy jeśli kogoś uraziliśmy).Pozdrawiamy kwietniowe pary (pozostałe także).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co sądzicie o dj.......

Jeżeli to jest ten Robert o którym myślę to słyszałam same pozytywne opinie na jego temat. Grał na weselu osoby, którą znam. Chciałam, żeby był na moim weselu, ale tego dnia ma już niestety zajęte. pozdrawiam

nie polecam

Miałam okazję rozmawiać z tym panem. Nie podobała mi się jeo arogancja i pewność siebie, za bardzo egoistyczny, uważa się za najlepszego w okolicy. No i jak dla mnie nie umiał się sprzedać. Po negocjacji zjechał mi z ceny o kilka stówek. Chyba przestał w końcu wierzyć w siebie

Autor: maestro 11-11-2005 21:52 wyślij odpowiedź

Słów kilka odnośnie DJ-a którego z calą pewnopścią NIE POLECAMY!!!
Uważajcie na Dj-a Roberta A. z Rumii. W czerwcu zepsuł nam wesele!!!

To człowiek bez skrupułów. Zrobi wszystko, aby załapać się na tzw. łatwą kaskę (kto by nie potrafił przez kilka godzin pozmieniać CD-ków i raptem dodać słów pare od siebie?!). Był tak niemrawy, tak zamknięty w sobie, nie potrafił zachęcić gości do zabawy i poprowadzić konkursów oczepinowych, że przez to wszystko zepsuł nam atmosferę naszego święta. A co najgorsze każe sobie słono dopłacac za każda dodatkową godzinę. I tak za 1 godz, zażyczył sobie kilkaset złotych dopłaty!!! Na spotkaniu przedślubnym potrafił się dobrze sprzedać, a jakżesz... opowiadał cuda-niewida, jaki to on nie jest doskonały, jak wiele potrafi i jak bardzo będziemy zadowoleni. Nic bardziej mylnego! To człowiek, któremu przyświeca dewiza: duzo gadaj, mało rób.

Słowem do niczego!! Szczerze nie polecamy!!!

No chyba, że na własną odpowiedzialność...

Pozdrowienia

Ludzie znowu antyreklama!!!

U mnie grał DJ o imieniu Robert no i muszę powiedzieć że był rewelacyjny. Muzyka dopasowana idealnie do gości, konkursy zabawne no i też w odpowiedniej porze. Oczepiny, muzyka , pierwszy taniec wszystko prowadził tak jak ustaliliśmy z nim przed weselem (a o to chodzi) no i przez to niebyło zaskoczenia zwłaszcza dla nas.
(posiada własny sprzęt łącznie z oświetleniem)
koszt za wesele w lipcu to 800zł