co to za przekręt?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny dostałyście maile od Eurorest?
Coś w stylu: wygrałeś 14 noclegów w wybranym hotelu, wypełnij teraz a dostaniesz czek in blanco , trzeba "tylko" zapłacić 48,90 zł za jego edycję

:

"Oszczędzisz podwójnie. Pokryjesz jedynie koszt emisji czeku hotelowego i przesyłki, w wysokości nie jak kiedyś 77,90 zł a 48,90 zł (równowartość 1 noclegu w hotelu średniej klasy).
Uwaga! Dzięki staraniom Eurorest udało się czasowo obniżyć wysokość opłaty. Dzisiaj gwarantowana obniżona opłata: 48,90 zł"

Pewnie znowu jakieś oszustwo

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co to za przekręt?

heh, dobre....

Oglądałyście wczoraj expres reporterów na dwójce? O wandzie p. ? :) to dopiero....................

same przekrety....czy to się w naszej kochanej Polsce już nigdy nie zmieni??

kayla co jakis czas dostaje nie wysyłaj

nie wysyłam:)
Wiesz doczytała się własnie, że w każdym hotelu nocleg jest bezpłatny, ale ...Warunki pobytu

Rabat na pobyt. Całodzienny pobyt z wyżywieniem po udzielonym rabacie: €28,75 (~ 111,40 zł)

Ceny dotyczą 1 dnia pobytu 1 dorosłej osoby.
Serwowane posiłki: śniadanie, ciepły posiłek główny (1 danie).

(i to jest w każdym przypadku ponad 100 zł - codziennie!!)

Dziewczyny, moi znajomi korzystali kiedyś z takich czeków Eurorest, to nie jest żadne oszustwo...przynajmniej nie było ok 3 lata temu. Oni korzystali z kwater agro gdzieś w Polskich górach. Niestety więcej szczegółów nie przypominam sobie, może tylko tyle że byli zadowoleni i nie mieli żadnych problemów.

no i zapomniałam jeszcze dodać, że noclegi były rzeczywiście za darmo, trzeba tylko było obowiązkowo wykupic wyżywienie :)
ps. ja oczywiście nikogo nie namawiam...zeby potem nie było na mnie :D

Pewnie, że może to być przekręt, ale ogólnie w hotelarstwie można spotkać niesamowite promocje. 3 dniowe pobyty w tym jeden dzień gratis, opłata tylko za jedzenie, 50% zniżki dla posiadaczy karty hotelexpress, nocleg dla 2 osób w cenie 1os to standartowe rabaty...

A poza sezonem można wynegocjować wszystko...

Inne tematy z forum

hiv przed porodem (33 odpowiedzi)

Czy któraś z was robiła to badanie przed porodem? bo widzę, że z reguły lekarze zlecają na...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

czy zdarza Wam się dać klapsa swojemu dziecku? (220 odpowiedzi)

Mam dwuletniego synka i wydaję się mi, że ostatnio sprawdza on moją cierpliwość głośnym krzykiem,...