co za pogoda!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Nie wiem czy to ważne - zerkam za okno i albo wieje, albo pada, szaro i buro :(!!! a miało byc lato stulecia - z upałami i wogóle......
Taka sama pogoda ducha jak i pogoda na dworze....
życzę więc ślubującym wkrótce chociaż pogody ducha większej, i humorku
bo słońce coś nawala ... może ktoś założy kółko tańczące indiańskie tańce na ładną pogodę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co za pogoda!

a my mamy slub i wesele w sobote!!
skladam modlitwy oby nie padalo!!

łomatko:)
Witch jak miło Cię słyszeć:)
buziaki dla Ciebie...

Witch, od czwartku powraca zapowiedziane lato stulecia-bynajmniej tak mówia prognozy...

Mam nadzieję, bo w piątek nasz dzień. Na tvn nic nie mówili o ociepleniu:( Widziałam chmurki z deszczem na telewizorku.

zima tez miała byc stulecia! 17 stopni w styczniu. ale w weekend ma być 30 stopni, 15 w sobotę i 15 w niedzielę :-)

jedna prognoza mowila, ze od srody przelom i poprawa pogody. sroda minela, pogoda do bani.
druga prognoza, ze od czwartku lepiej. mamy czwartek, pogoda jaka jest kazdy widzi.
trzecia prognoza, ze od piatku poprawa... i tu jeszcze jest nadzieja...

Sprawdziałam na kilku stronach i w sobotę może co jakiś czas pokazać się słonko, ale za to od wtorku całkiem niezła pogoda się zapowiada - także głowa do góry :)).

Sprawdzam co dziennie pogodę 15-dniową - link z forum. No i jak Ania pisze- w weeken troche slonka. A po 20-stym sierpnia ma byc sloneczniej... i ok. 20 st. Mam nadzieje ze do wrzesnia sie poprawi, bo ja na 3.09 zamówilam sloneczko :)

a ja na 10.09 zamawiam sloneczko:)-nie musi byc cieplo oby tylko nie padalo!!!

No i po 10.09 tez mam nadzieje ze ladnie bedzie bo plenerek z B&W sie nam szykuje:) -pozdrawiam was!

Hm, a 1 października? Będzie upał czy śnieg? Nigdy nic nie wiadomo przy tych anomaliach.

No ja się tego trzymam że 1 października będzie pięknie, choć od mojego taty ciągle słyszę: zróbmy to, bo jak będzie padało, zróbmy tamto, bo jak będzie padało... Pierwszy raz to mu delikatnie uwagę zwróciłam, ale teraz jak po raz któryś to słyszę, to dostaję dzikiej furii!!!

no ja nie wiem włansie siedzie prz kompie i zastanawiam się czy piecyk włonczyć bo zimno jak nie wiem:(

a ja kcem sloneczko w sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuu