co zamiast garnituru?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
narzeczony nie lubi garnitorow. nie chce go zmuszac, jesli ma sie w tym zle czuc. poza tym nie oplaca kupowac gajerka tylko na jedna okazje. co mozecie zaproponowac, aby wygladal elegancko?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co zamiast garnituru?

Wypożycz mu frak,surdut czy coś w tym stylu.

wydaje mi sie, ze nie pojdzie na to. bo jesli nie lubi garnituru to i na frak itp nie zgodzi sie. ale jeszcze z nim porozmawiam.

No to w czym on chce iść???W jeansach i koszulce?

nie, no bez przesady. zreszta rzadko chodzi w jeansach. ale co moze byc eleganckie i nie byc garniturem? oto jest pytanie.......

garnitur to chyba najlepsze rozwiązanie, niech się poświęci dla Ciebie chociaż w ten jeden dzień, hihihi, a potem może sobie biegać w dresach do woli, ja z moim narzeczonym kupiliśmy taki garnitur, który będzie przydatny i na obronę dyplomu i do pracy i na wiele innych okazji ;))
warto zainwestować w dobry garnitur, bo sie przydaje ;)
tylko nie kupujcie czarnego - okropność ;)

image

to jest to - on ma przed soba obrone dyplomu. ale na to to pewnie pojdzie tylko w spodniach od gajerka i koszuli. nie chce go do niczego zmuszac.

a co mysliscie o kamizelce na koszuli i krawat? bedzie elegancko czy raczej byle jak?

Tak seeeee.Poproś go o ten jeden raz i z głowy.Chyba tyle jest w stanie zrobić co???

moze i jest. zobacze jeszcze. moze da sie namowic, a moze nie.

a jesli nie, to czekam na jakies propozycje.

nie no, namów go na ten jeden raz.......w kamizelce to może juz na weselu sobie szaleć ;))
pozdrawiam

nie bedzie szalec na weselu, bo wesela nie bedziemy mieli - nie chcemy.

a na garnitur jakos dal sie namowic. ale jedynie wypozyczony, bo potem na nic nie nalozy. nie wiecie, gdzie mozna wypozyczyc garnitur?

jest taka pracownia graniturow, frakow itp, nie znam adresu ani nazwy. Miesci sie w Gdansku Wrzeszczu kolo skrzyzowania Grunwaldzkiej ze Słowackiego, po stronie ulicy Slowackiego w strone Sopotu, tam jest jakis sklep z pianinami i bagaznikami samochodowymi. Nie bylam tam, nie wiem jakie ceny, powodzenia

dzieki, chyba wiem o czym mowisz. cos kiedys rzucilo mi sie w oczy. wybadam dokladniej.