co zrobic ze 120m2 ?

macie fajne pomysly i nigdy ich nie brakuje. wiec pytam, nie expertow tylko was babeczki.

mam jakies 120-140 m2 domu + parking do ... ?? wlasnie do czego?

myslalam zeby przedszkole otworzyc, ale jakos nie jestem przekonana, bo przedszkoli "jak mrowkow" teraz. wlasciwie to myslalam o dzieciach 1-2 latka. ale nie potrafie sie za to zabrac.

lokal mam (tzn gotowy bedzie lipiec/sierpien)przy glownej i ruchliwej ulicy (okolice gdanska - wlasciwie granica). na parterze jakies 25 m2, na pietrze reszta. ewentualnie da rade jeszcze strych podczepic do tego - bedzie z 50 m2. w obecnych czasach mam "inteligencje kury". nie wiem co z tym zrobic.

idealne miejsce na jakies przedstawicielstwo. na dole obsluga klienta, u gory biura itd. albo jakis fajowy salon urody/spa. z 2-giej strony dzialka graniczy z jeziorem.

ma ktoras z was jakis pomysl na takie cos? moze jakas spolke zawiazemy? :)
miejsce dobre patrzac z pozycji klienta, ale pomyslow brak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co zrobic ze 120m2 ?

Kochnieńka. Czy ja dobrze zrozumiałam? Prosisz nas o podsyłanie pomysłów na biznes?

dużo miejsca i na wypiździejewie? Idealne miejsce na k***idołek, najstarszy zawód świata zawsze w cenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wynajmij jakiejś firmie i kłopot z głowy

Otwórz dom starców...

...albo burdel. W sumie to bez różnicy, w obu przypadkach wszystko będzie obryzgane płynami ustrojowymi i będzie się lepić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...