coś na włosy....

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, mam strasznie suche włosy....czy możecie polecić cos sprawdzonego - nawilżającego........??już nie wiem co wypróbować jeszcze;-))))
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: coś na włosy....

Polecam Dove, ja tez mialam takie problemy (przez zime strasznie mi sie wysuszyly wlosy) i fryzjerka polecila mi serie granatowa - szampon, odzywke, i maseczke.
Polecam!!

image

a ja ci polecam zebyś się przeszła do sklepu Emporium albo do jakiegos fryzjera. bardzo dobre sa szampony i odżywki Martix albo Silk... cos tam. Miałam włosy okrepne a w przeciagu 3 miesięcy sa PIĘKNE I BŁYSZCZACE !!!

o tak popieram nacie Matrix jest super też mi fajnie wygładził włosy :)

Też mam przesuszone włosy. Moje świetnie nabłyszczyła odżywka do włosów w psiukaczu Szwarckopfa jedwabiem lub do włosów koloryzowanych; polecam również jedwab fabrouk'a ale trzeba uważać z aplikacją żeby nie przetłuścić włosów.

ja ci polecam serie profesjonalna kosmetykow.firme wybierz sama chos dla mnie jest rewelacyjny loreal,ale tylko dostepny w salonach.i suuuper jest nawilzenie wlosow sauna ,oczywiscie tylko w salonach.przypuszczeam ze do momentu swojego slubu(cgyba ze za tydzien)po kilku wizytach bedziesz miala sliczne wloski.wiadomo to wszystko kosztuje ale efekt murowany.SAUNA!!!! koniecznie.pytaj w dobrych salonach,firmowych.musza miec ten "sprzet"
powodzenia
aha,jesli chodzi o ten jedwab to jest rzeczywiscie super ale to pomaga wykonczeniu fryzury,nie na dluzszy czas nawilzenie

ale jest seria jedwabna , normalnie, szampon i odzywki....