cv po angielsku

Temat dostępny też na forum: PC Polska
Polecam, nie wiedziałem jak zabrać się za napisanie CV po angielsku, zgłosiłem się do PC Polska i po tygodniu mam pracę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cv po angielsku nie jest takie trudne do napisania. Nawet z podstawowym angielskim da się radę, trzeba tylko chcieć i poświęcić na to kilka godzin :) Jak ja pisałem swoje pierwsze to skorzystałem z jednego z tych wzorów - https://speakin.pl/wzory-przyklady-cv-po-angielsku/ Nie wyszło idealnie, ale to przez moje błędy. Każde kolejne było znacznie lepsze. Nie ma co iść na łatwiznę i kupować gotowe CV. Jeśli nie potrafimy napisać go po angielsku to po co w ogóle składamy papiery do takiej firmy, w której tego wymagają? Może jeszcze jest wpisane "Język angielski w stopniu bardzo dobrym"? Eh...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Marketing tylko gdzie?? (8 odpowiedzi)

Witam wszystkich! Po kilku latach przerwy postanowiłam w końcu wybrać się na studia. Wybór padł...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...