cyrk Arlekin - Chełm

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy wiecie cos na ten temat? widzialam namiot, to wszystko :) gdzie mozna kupic bilety, co pokazuja, czy warto, itp.? pisze w kontekscie starszych dzieci (3,9l.)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cyrk Arlekin - Chełm

wczoraj u mnie w bloku chodził Pan i roznosił zaproszenia :) co do terminów - cyrk wczoraj był na Chełmie, a dzisiaj i jutro ma być na Zaspie na pasie startowym :]

na Zaspie będą występy dzisiaj o 17:00
jutro o 13:00 i 16:00

z tymi biletami/zaproszeniami - dzieci do lat 12 wstęp bezpłatny (ważny z biletem opiekuna) i niby 50% taniej dla dorosłych :P młodzież do lat 17 - 10zł :)

My byliśmy wczoraj - cena 40 zł dla dorosłego lub w "loży" 80 zł.
Dzieci za darmo - loża to krzesełka miękkie zaraz przy arenie,plus taki że do tych dzieci podchodzi Clown,bierze je na scenę,mogą pogłaskac jakieś zwierzaki itp. ale mimo wszystko uważam,że 80 zł to lekkie przegięcie.

Występ trwał od 18 do chyba 20:20 (nie pamiętam dokładnie) w tym miała byc przerwa 20 min w trakcie której dzieci mogły przejechac się na kucyku,zrobic fotkę z szopem i wężami - robiona swoim aparatem - 10 zł a gdy oni robili 20 zł.
Przerwa niestety się przedłużyła do 45 min bo wiadomo dopóki byli chętni to robili fotki bo to dla nich dodatkowa kasa.

Dla dziecka,które było pierwszy raz jak moje to była frajda:) Były wielbłądy,gołębie,pies pudel,strusie,węże.Skoki na trampolinie,popisy clowna,żonglowanie pochodniami i już nie pamiętam co tam jeszcze...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak mozna dziecko do cyrku zaprowadzic???
od malego uczy sie jak ''traktowac'' zwierzeta.
w latach 80tych nie bylo innych rozrywek, ale teraz.....mozna zapewnic dziecku ciekawsze atrakcje.
zdjecie z wezem...zenada
te zwierzeta powinny zyc w naturalnym srodowisku a nie stanwic przedmiot do fotografii!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

nusia - skoro nie chodzisz do cyrku to po co wlazałaś w ten wątek!!!!

Pozwól,że sama będę decydowac gdzie zaprowadzę swoje dziecko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

dokladnie :/ co do odpowiedzi Nusi :/

AgusiaGda - dzieki za tak szczegolowe informacje :)
ja chetnie poszlabym z dziecmi, szkoda, ze tylko ten weekand sa w 3city!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też nie lubię cyrków.
i raczej mojego dziecka tam nie zaprowadzę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ok.Jestem w stanie to zrozumiec tylko wątek akurat nie jest na temat - czy lubicie cyrk i czy chodzicie tam z dziecmi...:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to musisz mnie zbanować ;) bedzie to o wiele przyjemniejsze niż tresura zwierząt w cyrku :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie mam ochoty na przepychanki słowne...

Dziewczyna chciała uzyskac info to jej odpisałam i temat uważam za zamknięty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również nie mam zamiaru przepychać się w kwestii organizowania rozrywki dla twojego dziecka.

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Ja również nie mam zamiaru przepychać się w kwestii organizowania rozrywki dla twojego dziecka."

I słusznie...

Również pozdrawiam.

a ja byłam dzis z córką
i tak naprawde to teraz w cyrku to prawie nie ma zwierząt

w stosunku do 25 lat temu jak sama jako dziecko chodziłam
i rozkladali kaltke były tygrysy i inne lwy

a teraz gołębie i papuga mała małpka weże strusie i 2 wielbłądy ktore prszesły sie po arenie

wiecej jest akrobatyki

małej sie podobało
od 17 do po 19 trwały wystepy
jak dla prawie 3 latkii troche za długo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja Natalka też momentami się niecierpliwiła a najbardziej w trakcie przedłużającej się przerwy.

Dla nas to też pora była późna bo już była zmęczona po całym dniu i normalnie to o 20 już śpi ale dała radę i jak coś ją zaciekawiło to reagowała żywiołowo i biła brawo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja Ci szanowna Kobieto zamiast do CYRKU proponuje zaprowadź Swoje Dzieci przed komputer i nauczyć surfowania po internecie. To dopiero będzie dla nich frajda, a jaką świetlaną przyszłość im zafundujesz.... Rewelacja!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo dobie podejście. Ludzie którzy zaprowadzają dzieci do cyku uczą znęcania się nad zwierzętami. Sa cyrki bez zwierząt i tam można zaprowadzić maluchy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cyrk Arlekin gościł wczoraj 5.07. w Ozorkowie. Niestety tak jestem oburzona poziomem tego wątpliwego ,,widowiska", że postanowiłam o tym wspomnieć . Na początek przedstawieni zostali artyści i ich liczba mnie powaliła - jakaś garstka. Większość stanowiły osoby fizyczne, które było widać przede wszystkim. Clown chyba powinien zweryfikować poziom swoich numerów popisowych-straszne przeciąganie akcji - i nic się nie dzieje. Jedynym plusem cyrku to para akrobatów i to oni stanowią cały cyrk. Dobrze, że dyrekcja zaimportowała tańczącego derwisza, który jest barwny ale jako lokalny folklor na wycieczce do Egiptu. Pokazy zwierząt - dobrze, że okrojone, bo ich zawsze żal, ale kozy i kucyki można pooglądać w tym kraju w setkach tzw. mini zoo. Treserowi też się raczej nie chciało. No i człowiek orkiestra - konferansjer i fan disco polo, który raczył publiczność swoim wokalem. Poziom - straszny i to wszystko za ,,jedyne'' 60 zł w sektorze i 80 zł w ,,loży'' ( czyli plastikowe krzesełka z poduszką) - żenujące !!! Za ten poziom występów można zapłacić maksymalnie 20 zł. Chyba cyrkowcy zapomnieli, że pracując sezonowo warto pokazać się z jak najlepszej strony i nie traktować mieszkańców małych miast jak idiotów, których zadowoli jakakolwiek chałtura - wstyd i nie polecam !!!!

Obecnie to najlepszy cyrk w Polsce, kiedyś nawet przyszło mi tam pracować ;-) Z czystym sumieniem mogę polecić. Co do ceny biletów to nie jest aż tak wysoka 10zł-80zł (z czegoś trzeba utrzymać wszystkich pracowników)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak dla mnie to jeden z najgorszych cyrków!jeszcze Zalewski jako tako,ale ja z dzieciakami do Arlekina nie pójdę,szkoda kasy,bilety wcale nie tanie.
A przez większość czasy klauny czy akrobatów oglądać to nie warto.To moja opinia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Program cyrku Arlekin żenujący. Chała, chała chała. Zwykłe wyłudzanie pieniędzy. Odradzam każdemu. Szkoda czasu i pieniędzy.

Wczoraj goscili na Chelmie i pozostawili po sobie brud i smrod zwierzecych odchodów.Ciekawe kto to posprzata?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie smierdzi az koło koscioła,żenada,wyjechali a smród zostawili...

Złodzieje i naciagacze co innego obiecują co innego robią. Szkoda czasu i pieniedzy , nie polecam . OSZUŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUŚĆI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6października znów w Gdańsku na Chełmie. Zastanawiam sie czy z cora iść ma 3,5 i nie wiem czy bedzie jej sie podobalo. Ja jako dziecko uwielbialam cyrk ale chyba mialam ciut wiecej lat ale nie pamietam.. Ktos byl z takimi maluchami? Podobało się im?

dokładnie , nie polecam!!!!!!!!! bilety bardzo drogie 60zł, niby dziecko za darmo-kłamstwo. Występy nudne, brak prawdziwego klauna, mało zwierząt i króciutkie pokazy, ogólnie nudno i drogo!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem tego samego zdania. Ogólnie wszystko było porażką, począwszy od cen biletów po samo "przedstawienie" no i na końcu Shrek - porażka totalna.Nie polecam!!!!

Inne tematy z forum

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?