cywilny w gdańsku ?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Gdzie jest pałac slubów? Jak wcześnie trzeba rezerwować daty? Ile kosztuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: cywilny w gdańsku ?

witaj
w Gdańsku pałac ślubów jest w dudynku starego Żaka.
my tam braliśmy slub i byliśmy bardzo zadowoleni a koszt ślubu cywilnego zalezy odwas (jakie atrakcje se zazyczycie itp.) my płaciliśmy 180 zł. z fotografem orkiestrą i lampką szampana i tego dnia nigdy nie zapomne ale to było prawie 3 lata temu i moze koszty sie zmieniły. Ale polecam.
pozdrawiamy Aga i Sebastian

moi znajomi mieli slub cywilny w Palacu Opatow w Oliwiw. Mowili mi, ze mozna w starym Zaku lub w Palacu Opatow. W starym Zaku jest przepiekn a sala, ale nie ma gdzie wyjsc i zrobic zdjec, bo wokol Zaka sa ulice. W Palacu Opatow w jednej sali mieli slub a w innej sali byl poczestunek szampanem, a po tym wszystkim mieli sesje zdjeciowa w Parku Oliwskim - bylo pieknie. Niestety nie wiem ile placili

a ja wiem :) 200 zł sam ślub :) za szampana, skrzypka itd. płaci się dodatkowo. ale sala jest bardzo ładna :) Gdybym brała tylko ślub cywilny, to napewno byłoby to w Pałacu Opatów :)
pozdrowionka

Czy ktos sie orientuje na ile wczesneij trzeba rezerwować termin slubu cywilnego?

Za 2 tyg bedziemy sobie ślubować, też "cywilny", a dzisiaj mam wieczór kawalerski i mam pietra co też mi koledzy przygotowali. Ale i tak jestem najszczęśliwszym facetem we wszechświecie.

Jadę do Ciebie *_* ciekawa jestem czy dałeś się "wrobić" :))