Czy ktos z Was był na weselu w restauracji czardasz? Jak tam jest? jakie jedzonko? jaka atmosfera?? bo wlasnie jesteśmy na etapie poszukiwania lokalu i tak przeglądam wszystko po kolei...
Pozdrawiam
Ania
00
Re: czardasz
~Alika
(20 lat temu)
jezeli chodzi o "Czardasza" w Luzinie to polecam wszystko jest ok.byłam na weselu i bardzo mi się podobało,dużo jedzenia i smaczne, miła obsługa o co poprosiłam to odrazu otrzymałam,ogólnie fajnie gościom też się podobało pozdrawiam i życzę udanego wyboru
00
Modern_Lady
(20 lat temu)
hejka, a chodzi o czardasza na przymorzu???? My bylismy jakies 2 lata temu i tragedia, jedzenia mało i generalnie nie za smaczne. Na stołach wiało pustką. Wystrój taki sobie. I do tego dochodzi problem, ze od sali w ktorej sie je, trzeba przejsc przez korytarz z sztania i wc do sali w ktorej sie tanczy. hmmmm....no nie za bardzo. Chyba, ze cos sie zmienilo od tego czasu.
00
~Alika
(20 lat temu)
Aniu,czy Tobie chodzi o "Czardasza" w Luzinie?
00
konto usunięte
(20 lat temu)
Witam. Prowedziłem wesele e Czardaszu i podzielam zdanie Modern Lady.
Najważniejszy jest kontakt z Młodą Parą i gośćmi. A jedzenie był ok.
00
~alka
(20 lat temu)
a ja bardzo polecam Czardasz na Przymorzu. Bylam tam na weselu, bylo dużo dobrego jedzenia, obsługa rewelacyjna. A jeżeli chodzi o dwie sale, to nie ma problemu. Jak się ludzie chcą i umieją bawić to nic nie stoi na przeszkodzie.
00
~monika1
(20 lat temu)
jeś.li chodzi o ten w Luzinie to polecam szczególnie gorąco , sama miałam tam wesele, profesjonalizm w 100%