czarna kotka zaginęła :(

Temat dostępny też na forum: Chełm
Zaginęła czarna kotka, Fisia, uciekła w okolicach dolnego odcinka Armii Krajowej w stronę Starego Chełmu, może Biskupiej. Fisia ma już 16 lat, jest czarna, ma bliznę na lewym uszku. Za jakiekolwiek konkretne informacje nagroda pieniężna.
tel 501042521 (najlepiej SMSem, oddzwonię jakbym nie odbierał), mail pziel@awf.gda.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czarna kotka zaginęła :( 2 000 zł

bardzo dziękuje wszystkim za sygnały, ale szukamy dalej. Kotka jest dosyć chuda, ma trochę zaćmy, łyse lewe uszko. Uciekła z samochodu na Armii Krajowej pomiędzy tymi kładkami nad jezdnią, w stronę Chełmu. Za znalezienie jej konkretnie oferuję 2 000 zł. Stok jest porośnięty krzakami, może gdzieś tam jest. Sam szukam, ale może to za mało.

Re: czarna kotka zaginęła :(

Jakaś kotka dwa dni temu kręciła się koło mojego bloku Jabłońskiego 23 Podobna do opisu ogólnie, jest tu sporo kotów ale tego tu nie bylo więc może to wasz.

dzieki, sprawdze, jakby co to się skontaktuję

chodziłem, oglądałem, kotka jedna czarna tam łazi, ale młoda..

Inne tematy z forum

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...