Re: czemu ona tak to czuje?
No nie można "generalizować" jestem na to żywym przykładem.
- co to do cholery są "infantylne suwaczki"
- nie mam mani przeglądania się co chwilę przed lustrem, a znam takie co idąc ulica ciągle przeglądają się w oknach sklepowych
- nienawidzę zdrobnień: kurteczka, zabaweczka, soczek, spodenki, dzieciaczek, wózeczek itp. w mojej pracy nie pozwalają nam używać zdrobnień, ale koleżanki, zwłaszcza te, które maja dzieci robią to nagminnie
- ja zawsze staram się wszystko racjonalnie wytłumaczyć, bo najgorsza prawda, jest 100 razy lepsza niż najlepsze kłamstwo
- no cóż, z tym potworem hormonalnym to po części prawda, ale zapewniam Cię, że nie wytrzymałbyś tego bólu w podbrzuszu, zostało to już udowodnione naukowo0, że kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn zdecydowanie lepiej znoszą długotrwały ból, a wiesz co na to pomaga, wtedy mam największą ochotę, normalnie na krześle usiedzieć nie mogę ;), ale pozostaje mi albo przestawiać meble, albo robić generalne porządki
- wole filmiki z szalonymi psami
- mnie to nie rusza, jak idę na zakupy, to zaglądam do kilku ulubionych sklepów, szału nie ma
- unikam jedzenia czekolady, pozwalam sobie na nią od czasu do czasu np. kiedy zmieniam się w hormonalnego potwora
0
0