czesci do emmaljunga

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
gdzie w gdyni kupie czesci do emmaljunga?na lotnisku w londynie zlamali mi czesc od budy,ktora wpina sie w spacerowke i chce jak najszybciej ja naprawic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czesci do emmaljunga

w Gdyni to nie wiem ale moj szwagier pracuje w emmlajundze w Skarszewach i bede sie z nim widziec w niedziele to moge zapytac o ta czesc

Myślę że powinnaś zapytać w Bobowózkach - jednakże jeśli masz Smart Duo Combi to może być problem bowiem z tego co się dowiedziałam w nowej kolekcji którą właśnie wprowadzają nie ma już tego modelu.

ja mam wozek zakupiony jakies 3 lata temu. aleksandra27 bylabym Ci bardzo wdzieczna ale i tak sie zapytam w bobowozkach bo mam niedaleko

to na "Pólku" w Skarszewach robią emmeljunga właśnie? A zastanawiałam się co to za "wózkarnia" :)

tak to emmaljunga:)

jasne ze zapytam , tylko jesli bys mogla top poprosze o zdjęcie tej czesci abym mogla lepiej wytlumaczyc o co chodzi.

jutro zrobie zdjecie i wysle.z gory dziekuje za pomoc

ej nie ma sprawy, przeciez trzeba sobie pomagac.

Na Żabiance (Oliwa? - na Grunwaldzkiej) jest sklep Emmaljungi. Zadzwoń tam może albo podjedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego nie reklamowałaś uszkodzenia na lotnisku? Takie uszkodzenie jest z ich winy i nie ma problemów z załatwieniem reklamacji.

Tel.: 58 341 41 42
Faks: 58 341 41 42 sklepfirmowy@emmaljunga.pl
mailto:sklepfirmowy@emmaljunga.pl

aleksandra27 udalo mi sie zamowic czesc do wozka wiec juz niebede fatygowac Ciebie i Wojego szwagra.dziekuje za pomoc

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...