czu komus sie udalo zalatwic cc w panstwowym szpitalu?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny czy ktorejs z was sie udalo jakim cudem zalatwic cc?czy ma ktoras namary na lakarza ktory bylby w stanie dac skierowanie a moze i pozneij przeprwoadzic cc?
moj maila czarnula25@wp.pl jezeli ktoras moze pomoc bede strasznie wdzieczna.jest to moja 2 ciaza 1 zakonczyla sie cc.
dzieki wielkie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czu komus sie udalo zalatwic cc w panstwowym szpitalu?

jesli od poprzedniej cesarki nie minely 2 lata, to spokojnie powinnas dostac skierowanie-porod naturalny przed uplywem 2 lat od cc grozi rozerwaniem zrostow (peknieciem macicy).

od poprzedniego porody bedzie okolo 1,5 roku czy ktoras miala taka sytuacje i dostala skierowanie na cc bez problemu?

W takim razie spokojnie powinnaś dostać skierowanie . Jeśli chodzio cesarkę to najlepiej w Szpitalu na Zaspie .

a dlaczego tam najlepiej?

na klinicznej moja kolezanka tez wywalczyla sobie bez wiekszego problemu cc - ze wzgledu wlasnie na poprzednia cesarke. fakt, cala ciaze prowadzil jej dr bockowski, ktory tam pracowal, ale problemow nie miala - na drugi dzien swietnie sie czula i byla w swietnej kondycji - ale wiadomo, to indywidualne.

no wlasnie zastanawiam sie nad kliniczna.na zaspie rodzilam juz i mam mieszkane uczucia ale to kwestia indywidualna.zobaczymy jak bedzie.

a 4 lata po cesarce to juz pewnie marne szanse na wywalczenie sobie drugiego cc?

raczej tak, ale musisz sprawdzic w trakcie usg jak maja sie twoje zrosty - moze twoj lekarz prowadzacy stwierdzi, ze ich stan mozna podciagnac pod cc ...

ja miałam drugie cc wlasnie 1,5 roku od poprzedniego.
Nie było mowy o naturalnym.
Właśnie w szpitalu na Zaspie

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2365 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...