czy conversy mają "typowe rozmiary"

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Macie jakieś doświadczenia? Chcę kupić, ale na stronie mają tylko pół numeru większe niż mój rozmiar, myślicie, że będą ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy conversy mają

oj z conversami jest różnie - wszystko zależy od modelu: raz miałam 37,5 innym razem 38 były za małe a teraz mam 39 i są akurat - najlepiej albo zmierzyć w sklepie wybrany model albo mieć opcję zwrotu.
A i warto poprosić sprzedawcę aby sam zmierzył wkładkę bo na stronie conversa rozmiar 38,5 i 29 mają niby taką samą długość a różnią się o 5-6 milimetrów.

Rozmiarowka jest bardzo dziwna mierzylam w niedziele i np rozm 38 ma podane 24,5cm (jest dla mnie za mały) a rozmiar 39 rowniez ma podane 24,5cm i jest ok. Rozmiar 39,5 niby podana roznica jedynie 0,5cm (25cm) a jest ogromny. Najlepiej podjechac do sklepu i zmierzyc.

a gdzie stacjonarnie w gdańsku dorwę te trampki?
mi marzą się czerwone ale chyba jak na 32 latkę nie za obciachowo?

W GB sa dwa sklepy gdzie maja Conversy

a ze sklepów internetowych polecam gdański Eastend bo mają zwroty za darmo :)
http://www.eastend.pl/index/strona/szybkie_zwroty

Ja mam typową nogę rozmiaru 40. Conversy mam rozmiaru 39 i są idealne także moim zdaniem są zaniżone o numer. Niby na pudełku jest napisae że mają 25,5 cm wkładki ale nie mogą tyle mieć bo ja mam długość nogi 26,4cm. Z kolei na tym samym pudełku angielski rozmiar to 6 czyli polska 40 więc można się pogubić :P

6 to polskie 39, ja takie nosze.
a dlaczego obciach, mi sie bardzo podobaja zielone, fajne butki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...