czy ja wiem

Temat dostępny też na forum: Pomorskie Centrum Trychologii
Pani Basia może i sympatyczna, ale niestety wydaje mi się, że jej głównym celem jest naciągnięcie na kasę. Wybrałam się do niej na wizytę. To całe badanie trwa parę sekund i niestety nie wydaje mi się wiarygodne. Usłyszałam, że za 10 lat zostanę bez włosów, a jak można temu zaradzić? Kuracja (koszt - 1000 zł) + specyfiki do stosowania w domu (drugie 1000 zł). Oprócz tego, pani trycholog nagminnie na keratynę mówi KREATYNA. Osoba która jest specjalistą od włosów nie powinna się mylić, jeśli chodzi o takie rzeczy, prawda? Niestety, wydaje mi sie, że pani Basia mówi to co osoba chce usłyszeć, za dużo w tym psychologii. O skuteczności kuracji się nie wypowiadam, bo się na nią nie zdecydowałam, co chyba jest uzasadnione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy ja wiem

Od ponad 2 lat jestem klientką Pomorskiego Centrum Trychologii...pomimo iż kuracja nie należała do najtańszych zdecydowałam się..pierwsze efekty widoczne były po 2 miesiącach.Co do psycholgicznego podejścia Pani Trycholog sądzę,że jest ono wyjatkowo pomocne..Byłam także na konsultacji i wsłuchiwałam się uważnie to co i do mnie Pani trycholog.Nie przyszłoby mi do głowy aby móc podejrzawac ją o naciąganie. dla mnie to uczciwe i rzetelne podejście.po 8 miesiącach mam super efekty w postaci moich pięknych gestych włosów. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od ponad 2 lat jestem klientką Pomorskiego Centrum Trychologii...pomimo iż kuracja nie należała do najtańszych zdecydowałam się..pierwsze efekty widoczne były po 2 miesiącach.Co do psycholgicznego podejścia Pani Trycholog sądzę,że jest ono wyjatkowo pomocne..Byłam także na konsultacji i wsłuchiwałam się uważnie to co i do mnie Pani trycholog.Nie przyszłoby mi do głowy aby móc podejrzawac ją o naciąganie. dla mnie to uczciwe i rzetelne podejście.po 8 miesiącach mam super efekty w postaci moich pięknych gestych włosów. Dziękuję
Co do długości trwania badania....chodzi o postawienie właściwej diagnozy,a nie o stwarzanie pozorów.Dermatolog jeśli do czynienia ma z atopowym zapaleniem skóry nie przygląda się nam godzinami,stwierdza to w kilka minut,może nawet sekund.Powyższa opinia nie ma żadnego uzasadnienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rozumiem, ale kolejną dziwną rzeczą jest dla mnie fakt, iż pani trycholog powiedziała mi, że jest trychologiem od prawie 2 lat, a pani twierdzi, że korzysta z tych usług od ponad 2 lat?

Dziwnie Pani słuchała,Pani Basia jest Trychologiem od września 2009r.

hehe i tu widać piękną reklame;)
a skad wiesz ze pani basia jest trychologiem dokladnie od WRZESNIA 2009? hehehe moze jescze dzień podaj?