Katarzyna - ocena (1) Oczekiwanie na odpis rezonansu miesiac z dopiskiem pilne. Drogo. Opoznienia... Katarzyna Beata - ocena (1) Bardzo dobra przychodnia rehabilitacyjna, profesjonalizm na najwyższym... Beata Marek Kuczkowski - ocena (1) wrażenia niebywałe. od 3 tygodni probuję sie umówić na kwalifikację do... Marek Kuczkowski
Piotr - ocena (1) Polecam rezonans w Sopocie: terminy były krótkie, a otrzymany opis kręgosłupa... Piotr Krzysztof - ocena (1) 2 dni temu byłem na wizycie u laryngolog Pani Doktor Pauliny Cisak-Socha w... Krzysztof GT - ocena (1) Z całego serca polecam wizytę u dr Pyrzowskiego. Zgłosiłam się z... GT Agnieszka D. - ocena (1) Jestem po rezonansie. Termin udało mi się zdobyć szybki ponieważ akurat ktoś... Agnieszka D. Beata - ocena (1) Młoda, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Beata Klaudia - ocena (1) Serdecznie polecam Dorotę, które zajęła się moją stopą po operacji i pomogła... Klaudia Krzysztof - ocena (1) Byłem na badaniu usg u dr Andrzeja Jagiełło w przychodni Lekarze dla Ciebie.... Krzysztof Łukasz - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług fizjoterapeutki Doroty i z pełnym... Łukasz Liwia - ocena (1) współpracowałam z Łukaszem przez prawie pół roku, dzięki rehabilitacji... Liwia Kaja - ocena (1) Motion Clinic jest najlepsze ️ Świetne miejsce na masaż, ćwiczenia... Kaja Tomek B. - ocena (1) Świetne miejsce do rehabilitacji po rekonstrukcji ACL. Fizjoterapia... Tomek B. Zadowolona Klientka - ocena (1) Jak lasery to tylko tutaj. Nie jest to przyjemny zabieg ale Panie zawsze... Zadowolona Klientka Km - ocena (1) Omijać szerokim łukiem chyba, że ktoś lubi się denerwować i być lekceważonym.... Km Daria - ocena (1) Wspaniała atmosfera panuje w tym Centrum! Widać, że pracują tam sami... Daria Małgorzata Olszewska - ocena (1) korzystałam z usług Goris -Med 25.06.25.Konsultacja medyczna bez... Małgorzata Olszewska Czesław Ciesielski - ocena (1) Byłem operowany na obustronną przepuklinę pachwinową przez dr Zamkowskiego.... Czesław Ciesielski Lucyna - ocena (1) Super miejsce i niezwykli ludzie Lucyna