Dawid - ocena (1) Bardzo profesjonalna kadra. Świetny sprzęt i jakość świadczonych usług.... Dawid Joanna - ocena (1) Witam Dla mnie najbardziej skuteczna pielęgniarka w Trójmieście. Pełen... Joanna Lech - ocena (1) Bardzo polecam. Nie jedno sportowe uszkodzenie już tutaj wyleczyłem.... Lech
Iwona Kropidłowska-Glink - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki w rejestracji zawsze byłam obsłużona... Iwona Kropidłowska-Glink Filip - ocena (1) Punktualnie, rzetelnie, miło. współpraca z lekarzami, plan działania. Zadania... Filip Olgierd - ocena (1) Skorzystałem z pomocy pani Natali Baranowicz i nie żałuję. Po kilku zabiegach... Olgierd Kuba - ocena (1) Super fizjoterapia, bardzo profesjonalna obsługa Kuba Magda - ocena (1) Super specjaliści, świetnie wyposażona placówka, doskonała lokalizacja i... Magda Klaudio - ocena (1) Miło, sprawnie i najważniejsze oczekiwane efekty rehabilitacji osiągnięte Klaudio Awwa - ocena (1) Pani Wiktoria jest bardzo profesjonalna, cierpliwa, tłumaczy każde ćwiczenie... Awwa Nela - ocena (1) Od pierwszego kroku w Good Life Clinic poczułam świetną atmosferę Panie w... Nela Barbara - ocena (1) Świetna obsługa, szybkie terminy i bardzo empatyczny a zarazem widać że... Barbara Ola - ocena (1) Podczas ciąży niestety nie byłam w stanie umówić się do jednego lekarza,... Ola Maks - ocena (1) Profesjonalna opieka i empatyczne podejście. Doskonała ręka dr Iskrzyckiego,... Maks Kmaks - ocena (2) Bardzo dobre laboratorium, miła obsługa. Wykonałem pakiet badan i konsultacje... Kmaks Ania - ocena (1) Coś strasznego, czekam już ponad miesiąc na wynik rezonansu! Nie polecam... Ania Beata - ocena (1) Skierowanie NFZ na TK w trybie CITO . Wynik za miesiąc ! Tylko opis ,... Beata Andrzej - ocena (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Andrzej Anonimowy - ocena (1) Affidea Gdańsk ul Kilińskiego bardzo długi czas oczekiwania na wynik... Anonimowy Katarzyna - ocena (1) Oczekiwanie na odpis rezonansu miesiac z dopiskiem pilne. Drogo. Opoznienia... Katarzyna