tragedia - ocena (1) "System nie dziala." Logowanie na stronie nie działa. Infolinia nie pomaga.... tragedia IS - ocena (1) Nie szanowanie czasu pacjentów to w Enel Med norma. Wizyta, na którą się... IS Katarzyna Werel - ocena (1) Zakończyłam właśnie rehabilitację pocovidową, na którą dostałam skierowanie... Katarzyna Werel
A - ocena (1) Bardzo miły i kompetentny Pan Doktor A Grażyna - ocena (1) Pani Martynka jest profesjonalna rehabilitantka Grażyna Dorota - ocena (1) Ta placówka to bardzo pozytywne zjawsko na rynku usług rehabilitacyjnych.... Dorota Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług oferowanych przez to Centrum Medyczne.... Michał Tomasz - ocena (1) Byłem na zabiegu medycyny estetycznej u dr Joanny Zawadzkiej-Markiewicz.... Tomasz Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki i rehabilitacji w poradni. Indywidualne... Katarzyna L - ocena (1) Bezapelacyjnie najlepsza ! L Małgorzata - ocena (1) Moja córka byla na 2tyg. turnusie rehabilitacyjnym i muszę powiedzieć, że są... Małgorzata Marta - ocena (1) W NAMI byłam pod koniec roku 2024. Skorzystałam z pakietu medycznego, gdzie... Marta Alicja - ocena (1) wizyta u neurologa przebiegła sprawnie, bez opóźnień, miły i kompetentny... Alicja Ewa - ocena (1) Polecam! Korzystałam z porady u urologa Ewa Ka Dar - ocena (1) Nowoczesna placówka medyczna, wyróżniająca się profesjonalizmem i troską o... Ka Dar Ola - ocena (1) Najlepsi Specjaliści z jakimi miałam do czynienia! Korzystam z fizjoterapii u... Ola Agnieszka - ocena (1) Bardzo przyjazna placówka, byłam na wizycie u Pana Pyrzowskiego- neurolog.... Agnieszka Kj - ocena (2) Nie polecam, nie dosc, że zapłaciłam za zabieg kilanascie tys, to wyslali mi... Kj Aleksandrao - ocena (1) Z całego serca polecam BioFitBack u Pani Doroty! Chodziłam na treningi razem... Aleksandrao g - ocena (1) Najlepsza, najładniejsza i najlepiej wyposażona klinika w województwie... g