Elżbieta z Mostów - ocena (2) To bardzo niepozornie miejsce, w którym Pani Emilia wyprawia czary z nogami... Elżbieta z Mostów SPR - ocena (1) Szczera chęć pomocy i to jest najważniejsze. SPR Mr. Krzywy - ocena (1) Super obsługa, super lekarze, super fizjoterapeuci. SUPER Mr. Krzywy
Marzena - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo profesjonalba wizyta, przede wszystkim bez... Marzena Małgorzata - ocena (1) W przychodni robiłam badania kontrolne. Spotkałam się z bardzo miłą i... Małgorzata Wiktor - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Polecam dr Emilię, w końcu trafiłem na specjalistę... Wiktor 13pager - ocena (1) Super jakość!!! 13pager Aldona - ocena (1) Centrum Sanitas to miejsce, które pozytywnie zaskakuje już od pierwszego... Aldona Aneta - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić panią Agnieszkę wspaniałą pielęgniarkę z... Aneta Aneta - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić panią Agnieszkę wspaniałą pielęgniarkę z... Aneta MP - ocena (1) polecam. Placówka dysponuje doświadczonym specjalistą. MP AP - ocena (1) polecam przychodnie. Pracują tu rewelacyjni lekarze. AP IP - ocena (1) Polecam dr Tomasza Bartoszewskiego. Szuka przyczyny i sposobu na powrót do... IP Michal - ocena (1) Gdansk Metropolia - System telefoniczny dramatyczny, brak mozliwosci rozmowy... Michal Diana - ocena (1) Pani Amelia to prawdziwy anioł. Kompetentna, delikatna, pacjent wie, że jest... Diana Jadzka - ocena (1) Rejestracja w placówce działa całkiem sprawnie, choć w godzinach szczytu... Jadzka H.O. - ocena (1) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i zaangażowanie, zabieg przebiegł sprawnie i... H.O. Pacjent - ocena (1) Bardzo pozytywnie oceniam funkcjonowanie rejestracji oraz pracę pielęgniarek... Pacjent Basia - ocena (1) Polecam klinikę, specjalistów i pozdrawiam przemiłe panie w rejestracji Basia K. - ocena (1) Polecam pana doktora Piotra Romańskiego, lekarz kompetentny i przesympatyczny :) K.