Gustaw - ocena (1) Serdecznie polecam Gustaw Natalia - ocena (1) Nie polecam. Kiedys bylam zadowolona, ale obecnie to jakis dramat. Dzwoniąc... Natalia EwaK - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt które odbyłam w placówce Invicta na... EwaK
Bozena - ocena (1) Byłam dzisiaj w Rehasport clinic w Ero Arenie. W rejestracji bardzo miła... Bozena Alina - ocena (1) Z całego serca polecam Feet Clinic. Klinika jest nowoczesna, bardzo czysta i... Alina Ilona - ocena (1) Profesjonalna klinika na najwyższym poziomie. Już od pierwszej wizyty czuć... Ilona Mirosław Kowalczyk - ocena (1) Byłem na rezonansie prostaty termin bardzo szybki około tygodnia super,że... Mirosław Kowalczyk Marek Kuczkowski - ocena (2) wrażenia niebywałe. od 3 tygodni probuję sie umówić na kwalifikację do... Marek Kuczkowski Tadeusz - ocena (1) Szybko sprawnie ekstra Tadeusz Anna - ocena (1) Prawdziwi ludzie z pasją i wiedzą. Dziękuję !! Anna Daga - ocena (1) Jeszcze raz utwierdziłam się w przekonaniu, że Mała Klinika oferuje usługi na... Daga Anna 85 - ocena (1) bardzo pozytywnie ! Najlepsi Anna 85 Kasia - ocena (1) Pani Doktor nie widziała ognisk endometriozy, które widział specjalista z... Kasia Piotr - ocena (1) Profesor Szołkiewicz klasa, najlepszy kardiolog jakiego spotkałem Piotr Leszek - ocena (1) Witam Aktualnie czekam na zaleczenie wstawionych implantów z tymczasowymi... Leszek Roburs - ocena (1) Poniżej krytyki płaci się takie pieniądze a termin przyjęcia do ogólnego... Roburs Barbara - ocena (1) specjalista w najlepszym wydaniu Barbara Zibi - ocena (1) Byłem dzisiaj na TK na Kilinskiego. Szybko sprawnie fachowo. Czegóż chciec... Zibi Patrycja - ocena (1) Pani Ewa Cudowna Kobieta! Uwielbiam i bardzo szanuje za zaangażowanie :) Patrycja Aga - ocena (1) Bardzo miły i konkretny. Wytłumaczy i doradzi. Aga