Hanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam placówkę każdemu, kto szuka rzetelnej i profesjonalnej... Hanna darek - ocena (1) Byłem na medycynie, wszystko sprawnie poszło darek Darek - ocena (1) Jestem pacjentem NFZ u lekarza rodzinnego dr Niekrasz-Kłopotowskiej, trzeba... Darek
Dorota - ocena (1) Placówka zasługuje na najwyższą ocenę, od samego początku można poczuć... Dorota Milena - ocena (1) Byłam na wizycie u dr Śliwińskiego, naprawdę świetny lekarz, nie z przypadku.... Milena AJ - ocena (1) Polecam ortopedę. Pomógł z problemem. Dziękuję dr Bartoszewskiemu i... AJ FG - ocena (1) Polecam placówkę. Rejestracja pomocna, wskazuje kierunek leczenia.... FG Piotr - ocena (1) Wszystko super pierwsza klasa Polecam Piotr Jakub - ocena (1) Po wielu doświadczeniach z różnymi lekarzami i specjalistami w Polsce oraz... Jakub asia - ocena (1) Lekarzowo - ma taki wystrój, że mnie zatkało to jest dzieło wnętrzarskie. A... asia Krzysiek - ocena (1) Rewelacja zarówno sama klinika jak i personel Polecam bez wahania Krzysiek JS - ocena (1) Profesjonalna i życzliwa obsługa sprawia, że od wejścia można poczuć się... JS Mama małej pacjentki - ocena (1) Świetny ortopeda. Podejście do dzieci na medal. Mama małej pacjentki Ewa - ocena (1) Moim zdaniem Centrum Medyczne Lekarzowo to jedno z najlepiej wyposażonych... Ewa K.LM - ocena (1) Najlepsi specjaliści neurolodzy z hakimi miałam do czynienia w ostatnim... K.LM Aga - ocena (1) Przyjazny personel. Pacjent nie czuje się jak intruz. Rejestracja wszystko... Aga Krystyna - ocena (1) Mega pozytywne zaskoczenie. Sprawy, które kiedyś odkładałem w nieskończoność,... Krystyna Magdda - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa od A do Z. Panie w rejestracji są pomocne i... Magdda Hanna - ocena (1) Dobre miejsce aby się diagnozować. Czuć profesjonalizm i szczególną opiekę.... Hanna J - ocena (1) Polecam specjalistów Sanitas. Miałem przyjemność poznać kilku. Rejestracja... J